Dagen innan torsdag

Nu är det en dag kvar till jag blir kvinnlig igen. nej, skämt och sido. Imorgon ska jag slinga håret vilket är ett måste med stora bokstäver. Jag ska också fixa mina naglar, alltså jag ska ha lösnaglar !!! Förstår inte det riktigt själv och jag är ganska nervös inför hur det kommer att gå. På fredag är det inventering och sen bal, det måste hålla !

Nu sitter jag och Carro i skolan (igen) för att skriva klart vår årsredovisning. Vill bara bli klar så att jag kommer här ifrån. Sen blir det solning och ikväll ska jag först hämta min balklänning och sen ska jag till Östra stranden för att vara social och grilla med Lovisas handbollslag. Veckorna innan balen och studenten kommer att vara de bästa någonsin !

Tisdag

Jag som trodde att jag var klar med allt som hette skolarbete, men så har jag och Carro vår årsredovisning kvar - suck ! Så nu sitter jag kvar i skolan...Har inte haft något vettigt i skolan idag ändå, förutom betygprat med Lis-Britt, en ganska så seg håltimma där det var Melodifestivalsnack med klassen. Tror att vår kommer att bli så bra (om alla ställer upp) och hoppas på en top 3 plats.

På fredag är det bal (i Falkenberg) och jag är ruskigt nervös faktiskt. Undra då hur mina nerver kommer att vara till vår bal i Tylösand den 7 juni ?! Om ni har tid och lust, kom till Skrea strand (Strandbaden)¨på fredage 29 maj vid kl. 18 och titta på oss.


Måndag

Tjena sicken shopping det har blivit idag. Present till Robin - check !, mina nya låga Converse - check !, kofta till balen ifall det skulle bli kaos och kallt - check !, bh till balen (under balklänningen) - check ! Det mesta är faktiskt ordnat nu. Ska bara slinga håret och fixa naglarna på torsdag plus solning minst 2-3 gånger till sen börjar allt falla på plats. Kommer vara sjukt nervös inför fredag !!!

Nu ska jag ta tag i mitt rum jag har sagt i 2 timmar. Usch, men lika bra att göra det nu så är det fint när jag vaknar imorgon haha.

Kommande vecka

Precis kollat internet banken föör att kolla så allt med lönen är bra och så. Fick en lite större chock när lönen inte bar så bra utan välidigt  bra ! Nu kan jag verkligen  gå och köpa mina älskade skor som kommer att bli mina igen imorgon. Fast pengarna ska räcka till mycket denna månaden, så det blir att hålla i pengarna. På torsdag ska jag både slinga håret och göra vid naglarna. Jag och fina naglar vet jag inte riktigt hur det kommer att funka, men om man ska vara fin får man lida pin. Nu lät jag som en kärring som aldrig gör någonting med sig själv. Men om det är någon gång man ska unna sig manikyr så måste det vara nu och typ när man gifter sig. Imorgon ska jag också köpa Robins present så att den blir hämtad, annars så blir en sväng till skolan och så ska jag hinna med att bättra på brännan inför fredag så det är bal. Kommer vara sjukt nervös även fast det inte riktigt är "min" bal utan Robins. De som kan tycker jag ska åka upp och kolla på oss :)

Helgen

En ganska så bra långhelg må jag säga. I onsdags var det middag och en massa prat med Emma, Johanna, Katta och Linnéa. Torsdagen bjöd på solning och mys med Robin, fredagen jobb och en kväll med Vican och Kicki. Lördagen innebar också jobb och sen bar det av till Falkenberg med Vican och Kicki. Dock inte till Robin direkt utan till Martin där Linus och några til befann sig. en trevlig kväll med Kicki som fotbolls proffs och jag som vann "Med andra ord" med mitt lag där lagandan sprudlade - not ! Idag har jag vart hos och med Robin. Kollat på Emmas balklänning, hennes frisyr, Robin utstyrsel, kollat film m.m. Det blev dock en snabbrepris för jag tror inte det är super intressant att höra på exakt vad jag har gjort och inte gjort. Men i det stora hela har helgen varit bra !

Torsdagsmys

Idag har det varit en bra dag. Katta och Johanna sov här, eller ute i vår friggebod och de ringde och väckte mig vid halv 11. Men då vaar det kanske dags att gå upp ändå ? Vi åkte och köpte frallor och vid 12 tog de bussen hem. Jag la mig i trädgården och solade någon timme och har haftt lite färg minsann, men den lär försvinna till imorgon. Robin kom vid kl. 2 och hela eftermiddagen låg vi i sängen, mysigt. Han skadade knät igår (på fyllan) när han spelade fotboll så lite synd var det om honom haha. Ikväll har jag vart hemma med mamma och pappa och imorgon väntar en dag med jobb...Men nu ska juag gå och lägga mig och hela sängen luktar Robin :)



Triathlon

Det roligaste på länge har inträffat i skolan värld. Vi tjejer i SPI06C vann över tjejerna i SPI06B på årets triathlon. Jag är sjukt glad och stolt att vi klarade detta super och ikväll blir det att fira med god mat och dricka. Även grattis till Linnéa som fick årets och första stipendium, grattis !

Som sagt, är fortfarande på högvarv men kommer snart att chilla lite när jag antingen lägger mig ute i eftermiddags solen eller lägger mig här på soffan och försöker locka ner hunden. Vid kl. 6 ska jag hämta Johanna och vi ska åka och köpa lite gott till ikväll, men kött får man ta med sig själv.

Nu är det inte långt kvar till studenten...

Trött

Nu är jag faktiskt trött. Jag ska snart gå ner och slänga mig i soffan och börja kolla på någon ny kärleksdrabbel serie ifrån 1700-1800 talet. Som vanligt blir detta med mamma haha.

Idag har jag hunnit med skola och jobb, effektiv. Etik och livsfrågor med Bo Svensson (kom verkligen ihåg det namnet, det uppreppades) som pratade om att vara begravningsentrepenör (hur det nu stavas) och allt som har med en begravning att göra. För "nu vet vi mer än  våra föräldrar..." Sen var dte snabbt hem och släppa ut Celine, slänga i mig något att äts och iväg till jobbet. Inte så mycket folk utan ganska så chill med en utskällning.

Imorgon är det triathlon som står på schemat, och en idrottsgala för oss idrottselever i 1,2 och 3: an. Jag ska somma första sträckan på 400 m (16 längder), och jag börjar känna nervositeten växa. Får bara inte bli så nervös som jag alltid blev inför mina tävlingar då jag var mitt uppe i min "sim karriär". Men nu tar vi de andra tjejer !!! Önska oss lycka till.

Äntligen klar

Nu har jag minsann vart duktig. I morse var jag på idrotten, vi spelade baseball/softball. Vet inte riktigt skillnaden men tyckte att det var med baseball än softball. Jag blev ganska så arg och slängde ur mig ett par mindre fina ord, men sånt får man leva med om man ska spela något med mig. Sen så begav jag mig hem och la mig i trädgården en stund för att sola. Celine visste ibland inte vart hon skulle ta vägen för antingen var jag tråkig eller så var hon varm. När pappa kom hem så la hon sig vid hans fötter under bordet där de var skugga. Har fått lite färg under den 1½ timmen jag låg där och ska nog inte till solraiet idag. Ska snart till sömmerskan som är klar med min klänning. Allt som ska göras är att lägga upp den så att den blir lagom lång. Nu är det inte långt kvar till första balen, 11 dagar kvar till balen i Falkenberg och 20 dagar till balen här i Halmstad. efter solningen har jag också skrivit klart de två atörre arbeten som ska vara klara denna veckan. Nu har jag bara en pytten liten grej kvar sen ser det ut som om det är färdig pluggat för mig.

Nu kommer det bara att saknas en kusin på min student. Fick ett sms av kusin Sofie idag där det stod "Hej gumman" Jag kände att jag inte vill missa din student, så idag har jag bokat flyg hem. Kram Sofie". Gjorde ett litet glädjehopp för kommer hon också ! Sen får jag passa på att gratta Lisa som idag blev moster till en liten Texas. Grattis Jenny och Ola. Får komma ner och kolla på underverket när jag väl har tagit studenten.

Söndag

Så är helgen över igen, eller nästan. Det är söndag "lunch tid" och jag ska nog hoppa in i duschen snart. Senare i eftermiddag kommer Robin !

I fredags var det mat och dans på Mårtensson vilket var ganska så trevligt. Det blev dock en dyr historia men nu måste är jag tvungen att få tillbaka de pengar folk är skyldig mig, då kanske jag kan börja leva igen. Igår var det jobb ifrån 7.55-15.00 och sen sov jag en stund eftersom natten mellan fredag och lördag inte innehöll så många timmar sömn. Sen var det personalfest med Stadium och vi var först och klättrade på Halmstad klätterklubb och sen var det mat och gott hemma hos Matilda och Mattias. Klättringen var jag först väldigt skeptiskt emot eftersom jag är väldigt höjd rädd. Men när vi skulle börja klättra med sån där lina så gick det mycket bättre. När man kom en bit (utan att ha tittat ner) så fick man en sån adrenalin kick så jag klättrade faktiskt ända upp, ganska så nöjd med mig själv. Hemma hos Matilda och Mattias blev det inte samma drag som förra helgens bravader, men det går knappt att jämföra. Det blev en ganska så tidigt hemfärd och jag somnade fort när jag väl gått och lagt mig. Men en godkänd helg.

Fredag morgon

Godmorgon mina kära läsare. Idag är det inte vilken dag som helst utan fredag, äntligen ! Jag gjorde klart mitt idrottspsykologi arbete igår så jag kunde ta mig friheten att mysa med Robin när han kom senare på kvällen. Jag som verkligen saknat dig. Idag är det endast en lektion i skolan och sen blir det en runda på stan. Känner mig sugen på en shopping runda fast även om ekonomin är stabil så får jag hålla lite i pengarna. Ikväll blir det utgång och mat med Vican, Lisa, Kicki, Anton och Jakob på Mårtensson innan partyt drar igång. Himmla osis att jag ska upp och jobba imorgon 7.55 ! Men personalfest på Stadium väntar imorgon så får ta igen då.

Blev så glad när jag fått ett inlägg av min ena kusin i Sthlm som precis fått en till liten bebis, Tilde att de kommer ner till min studenten ! Det har varit osäkert i och med att Tilde ännu inte är så gammal och det är långt att åka osv. Men detta förgyllde en del av min dag för nu kommer nästan alla kusinerna till studenten förutom Sofie och Erik. Men Sofie kommer hem veckan efter så henne får jag träffa ändå. Tänk att lillkusinen kan bli så glad över att få träffa er.

Finaste Eddie och Tilde

Nej tack

Seriöst, ta mig här ifrån ! Jag pallar inte med som har med skolan att göra. Plugga röven av mig, springa efter lärare och grejja. Låt dagen då betygen sätts vara nu ! Jag har ca 3 arbeten som ska bli klar till nästa vecka. Ett (helst två) ska bli klara idag. Sen ska jag hinna med att sola också. Ah ma gaad, lika bra att jag sätter igång istället för att sittta här och klaga.

Att få höra din röst gjorde mig så väldigt mycket gladare

Snart helg

Man får försöka att hålla humöret uppe, det är ju faktiskt snart helg.Fast snart måste jag gå upp i duschen och göra mig i ordning så att jag om två timmar kan cykla till skolan. Tråkigt men det är inte ens en månad kvar till studenten och om två veckor är det dags för första balen.

Igår var jag och Anton och kollade på vår bil vi ka ha till balen. Tror inte att någon annan kommer ha en likadan eftersom det bara finns 7 stycken i hela Sverige. Men vem vet, vi kan ha otur. Hoppas bara inte att det blir jätte varmt, för då kommer vi att dö av värmeslag. Och imorgon ska jag försöka få med mamma in till stan och fixa det sista som har med bal att göra. Måste dock hämta halsbandet hos mormor så att jag kan hitta rätt färg på öronhängerna och sen ska jag hitta en väska. Sen tror jag att allt annat är ordnat. Klänningen är nog klar i nästa vecka, annars måste jag ringa henne för börjar få lite smått panik över den.

Fick ännu fler bilder på Harry igår som jag fick av morbor. Här kommer ännu fler bilder på min lilla älskling.

Harry

Igår var det endast en månad kvar till studenten och idag är det endast 1 månad kvar till Harry flyttar in hos oss. Vi var uppe hos morbor i söndags och kollade på honom, och jag har ju lovat lite bilder så här kommer dom. De är dock tagna med mobil så det är ingen super kvalité.







Tandläkaren

Usch, så har jag vart på det näst hemskaste ställen i världen (enligt mig) - tandläkaren ! Skulle dit och kolla mina vidomständer och fick istället borra för att jag hade fått ett litet hål mellan två tänder. Det var inte alls kul och hade ingen känslen i käften på någon timme. Stackars mig faktiskt. Men nu har jag lagat mat och ska sätat mig inne hos Celine och Lovisa.

Ett år med körkort

När jag och Vican idag hade vart och solat på TK så kom jag på att det idag är ett helt år sen jag tog körtkort. Det är ganska coolt när man tänker på hur denna dagen för ett år sen såg ut. Jag var ruskigt nervös, men hela uppkörningen gick verkligen jätte bra ! men som sagt är det ganska så länge sen, så idag firade vi emd solning (innan jag ens kom ihåg dagen) och efter det åkte vi ut till Glassbaren och åt en varsin glass. Gotti :)

Nu har Hanna varit här och klippt mamma och ätit mat med oss. Snart väntar Eurovision song contest och jag håller minsann tummarna för Sverige så att de går vidare till finalen på lördag. Inte för att jag har några planer på att titta eftersom jag ska på peronalfest, men kan vara kul för de som ska se den.

Borde egentligen har pluggat mycket mer än vad jag gjort idag, men så är det ibland. Imorgon väntar engelska oförberett, tandläkaren, en runda på stan med min baldejt Anton som ska hitta en kostym, plugg, titta på bil till balen (också med Anton + min pappa) och sist men inte minst en runda med Lisa och Celine.

Tisdag morgon

Jag har ätit en god frukost som bestod utav äggmacka och en kopp te och nu sitter jag här och har en snarkande Celine jämte mig. Öppnade altandörren och gjorde i ordning min frukost, sen var hunden borta. Jag gick och letade efter henne en stund och kom ut på altanen där hon låg på en kartong i solen, sötnos. Snart ska jag till skolan och jag vill verkligen inte. eller, idag ser schemat inte så jobigt ut. Men har mer arbeten än jag trott att skriva när jag kommer hem så jag får se om jag hinner med någon solning idag som jag hade planerat.

Det är först mentorstid med klassen då vi enligt Jakob ska gå igenom Älgjakt, Melodifestival, balsam m.m. Ska bli intressant. Nu längtar jag bara till alla dessa arbeten är över och betygen är satta.

Måndag och snart jobb

Måndag betyder nog jobb, för idag ska jag också jobba. Men det ska bli kul att komma till Maxi och träffa folket efter i lördags. 16.30 - 20.00 kan man knappast klaga på tycker jag. Sen är det en vecka i skolan och det betyder mer plugg (har ca två arbeten kvar som ska bli klara denna veckan), solning, tandläkaren, mer jobb och i helgen väntar Mårtensson på fredags och personalfest med Stadium på lördag.

Kom nyss hem ifrån Robin. Åkte dit igår efter att jag vart hos Arne och Jan. spenderade kvällen med mat, film, bilåkning och sen somnade jag eftersom jag var sjukt trött i och med helgen. Är inte van vid sånt där, men får helt enkelt vänja mig.

Ha en fortsatt bra eftermiddag !

Helgen

Åh shit sicken toppen helg ! Har nog vart den bästa på länge. I fredags var det utgång med Vican, Kicki, Jenny och Josefin. Det blev först en förpärla hemma hos mig med en massa dans, vidare till Idas och sen till Moon. Där träffade vi Kicki och Vicans vänner ifrån förra helgen (som kommer ifrån Falkenberg) Det blev väldigt mycket ass shakade och jag tog en taxi hem vid kl 2 då det spö regnade. Tråkigt, men då kom jag hem välbehållen. Tycker dock inte det är så kul att åka taxi själv eftersom det blir en sån tyst och pinsam stämmning med chaffören, men thats life.

I lördags var jag väldigt trött efter ett få timmar av sömn, och därför var jag den som blev hackad på. Men sånt får man ta ;) Sjynda sig hem för att hoppa in i duschen och snabbt byta om till partykläder för att sedan åka till Maxi där det var fördricka, och sedan åkte vi till Båstad där det var fullt ös medvetslös fram till klockan 1. För att prata klarspråk var jag full innan det var förrätt. och sen chillade jag lite. Andreas Johnsson, Hanna Hedlund och Martin Stenmark underhöll och det var mycket dans på stolar och bord. Tyvärr kunde kvällen slutat lite bättre. Hoppas Yvonne att du mår bättre och kommer tillbaka snart ! Träffade mycket trevligt folk och var inte hemma förrän vid kvart över 2. Lyckad kväll ! Några bilder hittade jag som jag snott utav Karin.

Julle håller i alsången hela vägen ner till Båstad


Trazan i Trazan och Banen var där och var kvällen värd




Maggan, Lisa och Helene


fullt ös, medvetslös


Hanna Hedlund


såhär ser det ut när Maxi har personalfest



Igår var det besök hos vår lilla älskling (kommer kort inom en snar framtid). En massa puss, mys och kel och mat hos Jan och Arne. Jag som var riktigt hungrig åt säkert för två. Den 13 juni kommer vår lilla bebis hem till oss. Tills vidare får vi nöja oss med mormor Celine som har anlänt när hussarna ska till Island.

Jag saknar dig





Endast 35 dagar kvar

...till jag tar studenten ! Det är helt sjukt att tiden har och går så himla snabbt. Om 11 dagar så sätts betygen och jag om jag har beräknat rätt har jag ca 2 arbeten kvar. Om man har otur så får man ett sista nu i sista minuten bara för att stärka sitt betyg. Idag var det studentmöte. Fick inte super mycket info som jag inte redan visste, men stämningen var på topp. Vi springer ut ca 12.00 ifrån Sannarpsgymnasiet om det är någon som vill befinna sig där då. Annars är det ca 14.00 i Norre Katts park inne i stan. Men igår var jag trött (eftersom jag inte sovit ordentligt på några nätter) och då brast det när jag och mamma satt och kollade på tv. Tanken vid att aldrig komma tillbaka till skolan på detta sättet som vi gör nu är lite skrämmande och när Lovisa kläcker ur sig att Harry kommer att ta min plats när jag flyttar så kom tårarna. Kände mig som en 5 åring där jag satt och tjöt över en sån sak. Men innerst inne så är jag så lättad att få slippa skolan för ett tag.

Ikväll är det utgång med Vican, Kicki och några andra. Så nu har jag smått panik över vad jag ska ha på mig, och imorgon ! Får ta en runda i min garderob helt enkelt.


Fredag morgon

Härligt, snart är det helg. Ikväll blir det utgång med Vican, Juckarn mfl. och imorgon väntar som vanligt jobb. Lördag kväll är det peronalfest med Maxi i Båstad. Lite smått nervös faktiskt eftersom alla Maxi butiker i hela södra Sverige än inbjudna och jag känner inte så många ifrån vår butik. Men det ska nog jag och Karin Gydell klara av galant. Frågan är vad man ska ha på sig ?!

I eftermiddag ska jag till stan med Vican och nu ska jag snart börja skriva på idrottspsykologin uppgiften som ska vara klar nästa vecka. Kort inlägg, men ett längre blir det säkert senare idag.


Saker och ting börjar falla på plats

Nu känns det otroligt mycket bättre efter att jag lämnat tillbaka skorna och har pengar igen, kollat med ärren där Robins present ska köpas ifrån och solningen var grädde på moset - hel najs ! Nu kanske jag kan somna bättre i natt, håller tummarna. Jag har till och med i all hast pratat med Hanna och jag ska slinga håret den 28: onde, samma dag fast på eftermiddagen ska jag göra mina naglar och om någon vecka ska Rebecca testa balfrisyren igen. Shit, måste komma ihåg att köpa nya hårnålar ! Och nu ikväll ska jag med mamma och Matilda till en som sagt att hon kan sminka mig till balen, men ska dubbel kolla med henne så att allt är grönt eller om jag gör som planerat, sminka mig själv.

Nu ska jag ner och prata med mamma som jag inte har gjort på ett tag. Hon har förresten köpt att nya glasögon som är astuffa. Om ni ser henne, glöm inte att spana in dom.

Snart soldax !

Nu är skolan äver, ynka två lektioner. Men jag klagar inte. Imorgon är det också endast en eller en och en  halv lektion. Jag är klar med naturen, snart idrottsledarskapen och wohoo, jag fick ett godkänt på min engelska uppsats ! Allt förutom min ekonomi börjar falla på plats.

Snart ska jag gå och sola, bara för att spendera mer pengar...Men först ska jag inom affären där jag ska köpa Robins studentpresent för att förhandla lite. Och så ska jag tyvärr in till Nilssons för att lämna tillbaka mina älskade skor. Hej då så länge, jag kommer tillbaka när det har lugnat ner sig och då ska jag börja använda er direkt ! Även fast jag vet att jag ska ha pengar men som inte kommer in när jag vill gör att man får lite smått panik. Snälla, ge mig den 27 de nu så att jag får min lön. Nu får jag sluta klaga och slänga i mig en macka innan solningen.

Torsdag förmiddag

Ja, man kanske kan säga att de t fortfarande är morgon. Men jag har vart duktig och dratt mig upp ur sängen även fast jag snozade i en halvtimme. Så nu är frukosten uppäten och jag ska snart diska upp, sen antagligen städa upp på mitt rum, klä på mig och till sist innan skolan börja eller helst skriva klart något av mina arbeten. Börjar med Idrottledarskap och coaching, det brukar vara ganska kul.

Som ni sett så ropar jag efter någon/några som skulle vilja göra en header till min blogg ?! Jag är i akut behov utav någon som kan piffa till den och göra den lite smått roligare att se på än vad den gör just nu.

I eftermiddag så ska jag till skolan, sen ska jag iväg och sola. Kvällen kommer antagligen bestå utav plugg, men måste chilla lite tidigare än vad jag gjort de senaste dagarn för att se ifall det går att somna lite bättre då. Medan jag är inne i stan och ska sola måste jag lämna tillbaka mina skor. Ledsamt men sant, annars går denna månaden inte runt över huvudtaget eftersom det behövs en hel del innan balen, och mina första är den 29 maj ! Det är ca 3 veckor kvar och bara vid tanken vad som ska fixas har jag lite panik.

Ny egendesign

Och vilken design sen. Går inte att jämföra med vad man kan göra med ps. Jag vill också ha det ! Men blev så trött på den andra, så nu hoppas jag att någon vänlig själv skulle vilja göra en header till mig och fixa in den på något sätt. (SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA ?!) Men än så länge får det duga med den här även fast jag inte alls är nöjd.

Kul med ösrgen i morse och jag var tvungen att göra en massa saker innan jag skulle cykla till skolan. Sov dåligt eftersom jag har en massa att tänka på och hur jag ekonomiskt kommer att fixa denna månaden. Blir väl att jag får lämna tillbaka mina älskade Converse jag köpte i veckan. Balens om jag betalade idag gick på 850 kr, vilket är orsaken till denna pengalöshet. Mamma som också har ont utav det kunde inte ge mig min del som vi sagt ifrån början, får helt enkelt vänta med Robins stundetpresent, eller lämna tillbaka skorna och leva fattigt resten av månaden. Hur trög får man vara att inte tänka på bal och stundent när man får lön ?!

Nya medlemmen

Ser ut som om den nya medlemmen till familjen Ingvarsson kommer att få flytta in till slut. Han är 4 veckor, svart och tjockis. Om vi är lyckligt lottade så anländer han ungefär lagom till studenten.



Långhelg

Ganska så skönt med långhelg. Det var jobb onsdag och torsdag, men i fredags var jag faktiskt ledig ! Slappade och låg kvar i sängen extra länge. Senare åkte jag och Lisa ut till glassbaren där vi åt glass, vi åkte och handlade och inväntade de som skulle komma och grilla hos mig senare på kvällen. Linn, Ninnie, Matilda, Vican, Sara och Kicki kom och vi hade en mycket trevlig kväll. I lördags var det dags för jobb igen och det var sjukt mycket folk, och vi landade på ett rejält kliv ifrån vad samma dag förra året gav för vinst, härligt ! Åkte och fixade med min balklänning hos Britt, hem och byat omf ör att åka till Robin. Jag och Fredrik lagade mat, men fick till slut hjälp utav både Emma och Robin. Åkte till Sam, och vidare en lång runda med Bruce. I söndags kom Jens och Carina hem ifrån Åre, så det blev mat, prat och sen var det dags för jobb igen. Mer hade inte helg att bjuda på. Synd att det inte blev så mycket solande för min del. Måste börja med solariet nu !

Måndag och en heldag jobb.

Ingen skola idag utan jobb på Stadium mellan kl. 9.50 - 18.10. Nu är jag ganska så trött i fötterna, och ska snart lägga mig framför tvn. Imorgon är det dock skola som gäller, och sen en runda in till stan (igen) och köpa två par byxor jag inte hann idag. Lovisa blev glad när vi äntligen fått in nya Converse i storlek 37 som hon har gått och väntat på i veckor. Mina låga (som jag antagligen äntligen bestyämt mig för att göra) hade inte kommit in och var osäkert på om de skulle komma in och om de kom in - nä, så jag traskade bort till Nilssons som var en av de affärer som hade kvar dem i min storlek, 37. Så höga high mano vet jag inte om det blir, i så fall senare. Jag kom fram till att det är sjukt snyggt med bruna ben, vita skor och ett par korta eller uppvikta byxor.


Första maj

Gött, jag är helt ledig idag ! Det har nog inte hänt på det senaste halvåret. Hemma i Halmstad och jag har inget planerat. Eller jo, jag ska träffa Lisa om en stund och åka ut till Italienska glassbaren,och sen ska vi och kolla på kläder, smycken m.m. hos en kvinna som säljer sånt roligt. Ikväll blir det grillning.

Igår var det kulturdag på schemat i skolan. Sådär halv segt enligt mig, men helt okej istället för en vanlig torsdag i skolan. Sen åkte jag in till stan och hämtade ut mina skor ifrån brandos.se som hade kommit. Dock får jag inga nya Converse ifrån dom för att de var slut på lagret och så var det något med deras leverantör som inte funkade. Så jag får pengarna tillbaka och får helt enkelt köpa dem någon annanstans. Frågan är vart. Någon som har bra förslag ?
Jag hann också skicka iväg Kawasaki skorna till hon som köpt dem på tradera, och sen åkte jag och jobbade till halv 8. Hem, byta om, fixa hår och smink sen ut till Linnéa där det var grillning och förpärla. Dock blev det ingen utgång för mig, så jag åkte hem och somnade väldigt skönt isället.

RSS 2.0