En ny dator

Så har jag fått min nya dator. Har installerat spotify, msn och lite sånt. Ska snart krypa ner i sängen. Imorgon väntar Team Otropedteknik, små ärenden och klippning. Finns inte så mycket mer att skriva om. Flyttar upp till Sälen på fredag och i lördags jobbade jag min sista dag på Maxi. På tisdag är det julklappskväll på Maxi och onsdag eventuellt Väla.

Idag var jah och åt julbord i Varberg och kollade på Lovisa som gick modell för Hanna Morris. Snacka om stolt storsyster !


Mobilt bredband

Blir man galen på allt vad mobilt bredband är och innebär ?! Vad ska man ha, hur många mbit, vilken operatör osv. Någon som kan hjälpa mig ?! Jag är inne på Telia eller Tele 2, men det har tydligen bara begränsat medan 3 och Telenor har obegränsat. Varför kan alla inte bara vara likadana ?

Idag följde jag med pappa till Sannarpsgymnasiet där han skulle ha möte med (tro de eller ej, men) en UF elev. Hon tror att pappa skulle vara intresserad utav att köpa hennes vara. Visst, super bra och påhittiga tjejer men vet inte om pappa är i sånt stort behov utav en sån för tillfället. Det kändes lite konstigt att vara tillbaka på skolan efter ett halvår, men allt såg ut som det gjorde "på min tid". Dock småfolk och inga 90 or så långt ögat kunde nå. Stackars människor som måste gå om.

Hittade denna roliga bild för en stund sen. En kvinna någonstans i USA (måste det vara) hittade en bebishaj i sin toalett ! Att jag hade hoppat 5 meter och skrikit som en liten tjej som en haj hade naffsat mig i baken. Om hajen hade naffsat Matilda i balen hade hon nog inte kunnat prata på flera dagar. Hon är livrädd för hajar men har aldrig någonsin i hela sitt liv stött på en, förutom de som vart inspärrade i stora akvarium.


Förkyld !

Usch vad det är segt. Huvudet bankar och snart sprängs det, näsan rinner och halsen kliar. Tack för det herr spruta som jag fick i torsdags. Idag har jag vart ledig, men haft fullt upp i helgen. Skönt med en hemmadag med skid - och pjäxplugg. I veckan ser det inte ut som om det händer speciellt mycket. På onsdag blir det teater med Stadium, fredag och lördag jobb på Maxi. På Hälsa och skönhet ! Hur detta nu ska gå till. Ska bli kul att testa på något annat än bara kassa. Annars så är det inte mycket inplanerat, återstår att se.


Götborg

Igår så var jag och gjorde det hemskaste på hela denna jord, jag fick spruta för svininflusensan. Äckligt nervös, hade ont i huvudet och mådde illa var bara förnamnet. Med skakiga ben gick jag in, satte mig i ett rum och ett tv...sen stack det till och nålen var i armen. Om jag hade kollat hade jag nog tuppat på köpet. Att inte ens kolla på nålen och hela sputan gjorde det faktiskt liite lättare (om jag måste erkänna). Jag har hållt stenhårda tummar för att jag inte skulle ligga plattfall idag som Lovisa gör, men har än så länge bara ont i ramen och ont i halsen. Har åkt på en vanlig förkyldning "bara". Idag bär det av till Göteborg. En shoppingrunda och sen en kväll på Lisebergs julmarknad. Imorgon är det jobb och på kvällen ska jag se den nya filmen 2012.

 


Igår pratade jag med min kommande sambo, henne jag ska bo med uppe i Sälen. Super trevlig tjej ! Men så kom bomben, hon ska bara jobba högsäsong vilket betyder att hon börjar i mitten utav februari ! Vilket i sin tur betyder att jag kommer att bo själv i ungefär två månader ! Kanske inte det jag hoppats på, men hoppas att hon kommer upp ofta och att jag har snälla kompisar som i december och januari kommer att kunna komma upp till mig och bo hos mig.

 


Jag klarade det !

Jag klarade att ta sprutan för svininflusensan. Är ganska så stolt över mig själv. För er som inte vet det har jag världens fobi för sprutor. Kan inte ens kolla på en spruta genom tvn. att tänka på en får mig att kallsvettas och må dåligt. Men ibland måste till och med jag bita ihop.


"Herregud"

Det händer inte speciellt mycket hos mig nu för tiden. Tiden den går och snart är det dags för Sälen. Om jag var nervös för en månad sen, vad är man inte nu då ? Fira jul ensam utan mamma, pappa kommer att bli de svåraste någonsin. Men man lär sig på att vara ensam och kunna klara sig själv.

I eftermiddag ska jag träffa Frida. Hon åker till USA nästa vecka och måste få reda på vart hon ska bo, hur hennes familj ska se ut osv. Äntligen verkar hon ha hittat en familj som duger ;)

Hittade förresten denna musikvideon när jag satt och fick tiden att gå. Om ni har sett tv programmet Ullared så kommer ni att känna igen killen som sjunger i musikvideon. Man vet inte om man ska skratta eller gråta.


Gekås

Idag är det dags för mig och mamma att åka till gekås för att införskaffa det mesta inför flytten till Sälen om mindre än en månad. Har skrivit upp en lista här hemma om vad som behövs och lite till. Måste även börja köpa julklappar. På fredag väntas Göteborg och Lisebergs julmarknad med världens bästa.


Snart bara en månad kvar

Idag är det en månad kvar till jag, mamma och pappa beger oss upp till Sälen. Jag åker upp helgen innan jag börjar jobba, och jag börjar måndagen den 7 december. För en stund sen var det julprat framför tvn. Min morbror och hans sambo (Harrys uppfödare), mormor, farmor och farfar kommer att fira jul med familjen Ingvarsson i år. Men inte jag...Jag kommer arr spendera min jul uppe i ett vitklätt Sälen. Med vem eller vilka återstår att se.

Snart ska jag kolla på en film och sen sova.


RSS 2.0