Jag vill ju åka NU!!!

Två veckor känns som en evighet, men om jag ska vara ärlig å tror jag att det kommer gå väldigt fort. Sen är det jag och Frida som står på egna ben i östra delen utav världen.



Idag blev det en lugn och sansad söndag. Har söndagsstädat, strykt en massa och sen blev det lunch och fika med Hanna (och även Caisa) på först Roberts sen Espresso House. Ingen klippning och färgning, det får vänta en vecka. Handboll gör en både nervös, frustrerad men också sjukt sugen på att börja spela igen. Kanske om jag ligger i hårdträning ex antal månader så skulle jag ev våga mig ut på planen igen.

Imorgon är det jobb och träning. Sista veckan med gymkort. Funderar på om jag ska bege mig ut för träning framåt vårkanten när jag kommer hem? Pengar att spara.

Nog tjatat, nu blir det fix inför morgondagen sen får jag nog bege mig tillsammans med min ljudbok till sängen.

(som vanligt) Ändrade planer

för min och Fridas resa till Asien. Korta ner, lägg till, byter platser. Nu tror jag vi har funderat och tänkt på allt samtidigt som vi ändras oss en miljon gånger. Undra om vi har bestämt oss nu? det kan bli lite mycket att hinna med, men vi får väl se vad vi tycker om de olika ställena vi "bestämt" oss för att åka till. Nu är det endast 16 dagar kvar!



Imorgon ska jag träffa Hanna, fixa mitt hår (som ser bedrövligt ut!) Annars tror jag att det blir en ganska så lugn dag. Lite träning, fix och trix inför måndagens arbetsdag. Lönen landar på tisdag. Kan väl inte säga mer än att den är väldigt efterlängtad!

Musikquiz

är fasiken svårt att få ihop! Men nu så tror jag att jag är klar med den 5de februaris kvällsaktiviteter. Eller det som går att förbereda iallafall.

Idag har det vart (senior) spinning, musikquiz fix, var en sväng hos farmor och farfar (noppade farmors ögonbryn) och fick fika, stan med Matilda, gått en runda med mamma och Harry, kollat rysar matchen mellan Sverige - Polen. Jag tror nog att jag ska gå och lägga mig nu om en stund, imorgon är det äntligen jobb. Det blir nog en ensamkväll imorgon kväll, jobb och ännu mer Asien planering på lördag.

Nu är det inte långt kvar, i love it!

Matildas födelsedag

har det vart hela dagen, men snart är den slut. Hon verkar nöjd, så det hoppas jag att hon också är. En parfym ifrån hennes systrar (som stod högt på önskelistan faktiskt), maten hon ville och lite mer uppmärksamhet än vanligt. Grattis igen sis, nu är det endast ett år i mellan. Vad "ung" man är (yeeees!!!)

Jag och Frida spenderade dagen i Ullared, både på Gekås och restaurangen i det "nybyggda". Fick en del till resan som har avresedatum idag om tre veckor! Imorgon blir det lunch med Julia, slappt och vattengympa. Även fast man är ledig tycker jag ändå att man har en hel del att göra. Dagarna rullar på (som en annan pensionär...)

P.S. Förresten, men hjälp av Ipren/Ibumetin salva och en massage av mamma så tror jag att nacken är på bättringsvägar. D.S

Personalfest

Igår var det dags för årets första personalfest. Chefen hade fyllt 40 och det firades! Halt och jag hittade först inte vägen dit, mat och dricka, spel och den drog dansen igång. Lite bilder togs det och jag tror nästan att de får tala för sig själva.





Tack Disa för en sjukt rolig kväll!

Grekland

Den absolut bästa resan jag har varit på måste vara Rhodos 2009. Hittade lite bilder som togs där nu häromdagen och den tiden och den resan kan man inte låta bli att längta till tillbaka till. Mitt år, i år - 2011 ska bli bra. Det ska bli bättre än 2010, så jag vill ha lite Grekland 2011. Båtluffning i några veckor? Det hade ju deffenitivt vart ett bra avslut på mitt tillfälliga arbetsliv och en bra början på plugglivet (som jag vill ska börja till hösten.) Fast att titta så långt fram är lite onödigt. Om 3 veckor åker jag och Frida på en lång, behövlig och efterlängta resa. Nu vill jag bara härifrån!



Skiter i det här!

Dagens, gårdagens, förra veckans och morgondagens I - landsproboblem! Imorgon ska jag köpa solkräm för nu orkar jag inte leta och fundera mer! Om jag har kollat runt rätt så kör jag solstick spf 50 (fick ett spf 30 utav mamma, så det har jag om det skulle behövas), spf 30 för ansiktet, spf 30 till kropp och sen ev en liten/mindre flaska med spf 50 för de mest utsatta ställena. Sen innan har jag spf 15 och spf 10, men det kanske borde vara bra en flaska spf 20 också? Även fast jag vill bli brun vill jag inte bränna mig och jag har sex veckor på mig att bli brun. Man kan nog ligga i skuggan en dag (?)


Imorgon är jag ledig, så det blir spinning vid lunch, solkräms letande/köpande ev en fika på stan och en middag på Capri med min resekompis. På lördag väntas jobb och partaj hemma hos chefen med resten utav gänget.


Vecka två

Vi är snart inne på andra veckan i januari. Som alla andra säger, tiden går väldigt fort. Imorgon är det jobb igen, och spinning på det.

Helgen har vart bra. I fredags var Johanna här och åt med mig och Harry. Prat om framtid och det som har vart, kan man då ha ett bättre sällskap? Natten till lördag var allt än bra. Harry kunde jag aldrig få lugn, men ett par timmars sömn blev det till slut. Arbetsdagen började med en arg norrlänning, mycket halva reapriset och läckande tak. Emma och R´s födelsedag. Middag med några av Emmas kompisar, spel och skratt. En rolig lördag kväll. Hoppas att värdinnan också instämmer på det.

Man ska inte dra alla över en och samma men jag tror jag vet hur (många) singlar har det. En ensam söndag med film, träning och matlagning. Det är ganska typiskt att man aldrig kan inse hur bra man har det förrän den dagen du inte har det som en självklarhet. Jag saknar dig. Hur mycket jag än vill så kommer du inte komma hem, ännu...


Love my new pannband

Finally, nu har dom kommit - mina otroligt fina pannband. Det rosa kommer passa så fint till både min (snygga) skidjacka och den tjocka Didriksson jackan jag drar på dag ut och dag in (det är trots allt den som håller värmen). Det turkosa fick det bli för att jag skulle vara lite diskret, men blev så fallet? Men nu har jag iallafall båda två och i love them!


Det turkosa passade sig inte bra på bild...


Det är en himla tur att "alla andra" är så perfekta att de aldrig någonsin skulle begå misstag eller göra ett snedsteg. Att du inte ser utanför din lilla värld är synd på en sån fin människa du är (verkade vara?) Men vem är du som tar dig rätten att döma mig, som om det inte skulle räcka med de känslor jag själv brottas med. Du har inte ens gett mig en chans att förklara. Ett försök ifrån min sida men du ger kalla handen - tack ska du ha.


Skulle göra allt

för att få vara med dig. Du saknas!


Välkommen 2011

Bara för att "alla andra" gör en årsresumé så ska jag väl också ta och göra det.

Januari
Hade nästan precis flyttat till Sälen, och livet där uppe flöt på.

Familjen O kom på besök, var på en hejdundrans afterski med Arvingarna, jag och Robin hittade tillbaka till varandra, köpte mina egna skidor och lyckades skada min svanskota ganska rejält.

Februari
Mamma, pappa, Lovisa och Harry kom upp över min födelsedag. Det var ganska dåligt väder och jag hade fortfarande problem med min svanskota. Matilda och Emma kom upp v. 8. Det var kallt, blåsigt och många gäster hade svårt att komma upp i tid.



Mars
Jag, Klara, Olivia och Lisa körde till Trysil en dag. Vädret var sådär, men det blev några timmars åkning innan det var dags att köra hem till Tandådalen igen.

Robin slutade uppe i Sälen och åkte hem. Pappa med kompisar kom upp den sista veckan i mars. Det blev åkning och en massa gubbprat en weekend.

April
Dags att säga tack&hej till Sälen för att åka hem till västkusten igen.

Hemma i Halmstad hade snön försvunnit, det var vår och jag jobbade en massa. Harry fyllde 1 år någon dag innan jag kom hem.

Maj
Jag och Sara bokade en sista minuten och åkte till Grekland och ön Karpathos.

Drott var i Sm final mot Sävehof. En mäktig match men tyvärr så hängde killarna inte med hela vägen.

Juni
Sommarschemat började och jag jobbade en massa. Midsommardagen var vi iväg med familjen O för att fira mormor Maj-Britt.

Juli
Lovisa konfimerades och nästan hela släkten var på plats.

Det var varmt och det blev en hel del jobb. Också en helg nere i Pukavik med hela familjen plus Lova, Vicki, Fredrik och Robin. Jag och Robin bokade resa till Bulgarien i september.

Augusti
Fest i Falkenberg när Jc fyllde år. Jag och Emma passade på att vara fotomodeller den kvällen.

Pappa, Lovisa och mormor fyllde år. Om släkten inte var samlad på Lovisas konfirmation så var dom de nu. Släkt ifrån Danmark var till och med över på besök.
Jag och Frida bokar resa till Asien 8 februari till 24 mars 2011.

September

Mamma fyllde år. Jag och Robin åkte till Bulgarien.


Oktober
Mamma och pappa åkte till Prag, jag och Harry var bästa kompisar den veckan.

Jag fick så gott som heltid, ca 35-40 timmar i veckan. Insåg att bikinisäsongen närmade sig igen så böjade kötta på gymmet.

November
Jobbade fortfarande väldigt mycket. Robin fick reda på att han fått jobb i Österrike. Julbord och julklappskväll.
Frida kommer hem från ett år i Usa. Vi börjar vår planering och går från Vietnam till Filippinerna och sen bestämmer vi oss för att slopa Filippinerna och köra på Vietnam igen.


December
Robin flyttar ner till Österrike, Sölden.

Julstressen, julförkylning och mellandagsrean passerar.
Nyår blev en lyckad kväll och jag tackar 2010 för sitt.

 

Nu ser jag fram emot ett bättre år, välkommen 2011.


RSS 2.0