Hard work work

Jag orkar inte jobba mer ! Men jag kan heller inte bara lägga mig på starnden och sola fö har åkt på ett sånt fult soleksem så jag ska hålla mig i skuggan om jag ens ska vara utomhus. Gött för mig att jag har turen att jobba röven av mig. Men på torsdag kväll åker jag till Falkenberg för att gå på semster i 3½ dag :) Jag och Robin ska bo i hans familj sommarstuga nere på Skrea strand. Det ska bli mycket skönt att få komma bort ifrån Halmstad en stund och få koppla av några dagar. För er som vill och orkar så får ni komma och hälsa på. Kommer befinna mig på starnden fredag, lördag och antagligen söndag med. Slå en pling !

Nu ska jag fixa mina skit naglar och sen ska jag lägga mig. Jag och Robin var och köpte en fläkt idag som är bäst på mitt rum (förutom att den tar sjukt med plats.) Sov så gott vänner.

Äntligen ledig !

Har vart ganska så dålig uppdatering men är en arbetande kvinna för tillfället. Hade gärna legat på starnden hela dagarna men när lönen kommer (så som idag den 25 de) så är det inte helt fel ! Allt som jag får ska sparas till min och Robins kommande resa senare i år (början av hösten eller nått liknande). Precisa suttit och kollat på bilder sen Matilda var Zakhyntos med hennes kompis. Hon kom hem i tisdags och var sådär jämn och gyllenbrun. Åh vad jag också vill !!!

Nu kommer snart Robins mamma Carina hem och då blir det ntagligen stranden eller om det blåser för mycket (?) får jag lägga mig i deras trädgård. Vid halv 4 tiden komme Robin hem :)

Blekinge

Nu när mamma, pappa och Lovisa är  nere i stugan och jag dum som jag är sitter och kollar på bilder ifrån midsomrar år sen så saknar jag stället. Saknar till en del tiden som var när vi låg på stranden hela dagarna och på kvällarna satt vi vid grillplatsen eller "hängde" uppe vid fotbollsplanen eller Alholmen. Men det är inte samma tid och situation nu så att komma ner dit och försöka återuppleva det hade blivit ganska så mycket fiasko. Att se tillbaka är inte bra, inte på något sätt. Då är det bättre att jag ser fram och det jag har framför mig eller bara ta dagen som den kommer. Det är helt sjukt att jag har tagit studenten och ska stå på egna ben nu. Men jag vet att jag kommer klara det, "jag kommer klara mig själv, jag är en stark person".

Midsommar 2006, altanen i Pukavik

Kajsa och jag midsommar 2006

Anna och jag

Stranden i Pukavik

Midsommarhelg

Den är över...! I torsdags åkte mamma och pappa till stugan med Lovisa och Harry. En aning läskigt, men det fick gå med telefonsamtal med Hård och smsat med Robin. Jobb fredag från 9.50-14.10 med en massa badjävlar. Hem och duscha och den kom Robin och hans fyra kompisarna hit, kollade fotboll och sen kom Vican och hjälpte mig med maten. God dricka, mat, dans och lekar och kvällen var slut hyfsat tidigt ändå. Mådde inte så bra så den natten sov jag inte alls många timmar. Tog igen det i natt istället. Festen blev mer till en parfest då jag så smidigt bjudit lika många tjejer som killar. Igår var det en bakis dag ! Städade, vilade en stund och umgicks med de som var kvar. Kvällen bestod av mat på Harrys med Johanna, Katta, Linnéa och Emma och en pratstund med Kicki och Vican.

Idag ser det ut som om det blir en lugn dag. Robin är i Göteborg och ska kolla på AC/DC. Hade gärna vart bara med honom hela dagen. Senare idag kommer mamma, pappa, Lovisa och min lilla älskling Harry. Så ikväll kommer jag att ägna min tid med honom.

Väla och Helsingborg nästa

Så har man turen att få haka på en rundas ner till sydliggare breddgrader, Helsingborg. En dag med favorit tjejer Vican och Kicki alias Juckarn. Har redan gått och kärat ner mig i ett par gladiator sandaler med nitar på men vet inte om de är värda 600 kr ? Får se vad dagen har att bjuda på imorgon.

Idag har jag vart i skolan (antagligen en av de sista gångerna  i mitt liv). Vaknade halv 7 och kunde inte somna om för att jag var nervös över att jag inte hämtat mitt pennskrin som jag glömt i mitt skåp. Halv 11 när jag vaknat för tredje gången och ätit frukost cyklade jag iväg och hoppades att skolan skulle vara öppen och personal som kunde hjälpa mig fanns. Turen var på min sida. Det är något fotbolls läger och jag träffad även på både Ulf  och Pernilla. Pernilla satt jag och pratade med en stund och sen cyklade jag hem med mitt pennskrin. Gräntz, jag har ditt med ! En runda i stan, städning och rensning av rum och in handling till midsommar blev också en del utav kvällen.

Nu ska jag sova för att orka med morgondagen. Lotta, Eddie och Tilde åker till Jan i  Varberg och mamma, pappa, Lovisa och Harry åker ner till Pukavik och lämnar mig ensam hemma. Kommer bli grymt tyst imorgon kväll ! Men nu ska jag sova i min säng som har ny tvättade sängkläder.

En dag i Göteborg

Dagen började riktigt tidigt. Jag och Robin gick och la oss vid 12 och gick upp igen vid halv 2, samma natt ! Vi skulle köra Matilda och hennes kompisar till Landvetter eftersom de åkte till Grekland idag. När vi äntligen lämant av tjejerna och lite andra små insidenser inträffat så stannade vi till slut på en pendelparkering och somnade i bilen. Halv 8 åkte vi in till Göteborg stad, parkerade, bytte om och gick och åt frukost på Espresso House. En hel dag i stan och Ikea och jag hann att bli fruktansvärt arg minst två gånger. Men ändå har jag världens bästa och underbarasate Robin. Nu ska jag snart sova för efter ca 5 timmar sömn sammanlagt idag är jag fruukstansvärt trött. Imorgon blir det städning utav rum och så ska jag fixa det här med min tv för tv bänken/bokhyllan jag till slut valt var slut och kommer in på torsdag. Kan man bli mer förbannad ?! Kom hem med en jeans skjorta, lite kuddar och en konsoll/hylla, så nu kan jag framkalla bilder och sätta upp. Även omtröttheten tog över ganska så ofta så är det alltid lika kul att få spendera en dag med lite shopping och med Robin.

Ikea nu tack !

Hade inte tackat nej för att få åk till Ikea nu idag istället för imorgon. Mitt rum ser ut som en svinstia och jag vill bara ändra om och få bort en massa saker som är i vägen ! Få upp bilder och annat som gör att rummet  ser lite trevligare och mysigare ut. Idag ska jag istället rensa och städa för att få plats med nya saker, samt ta mått där saker ska få plats. Sen ska jag till stan, antingen med kusin eller Vican.

I natt ska jag köra Matilda och kompisar till Göteborg och Landvetter för de åker till Grekland imorgon bitti. Är sjukt avundsjuk och hade inte tackat nej till en vecka i värmen. Här är det bara kallt och det känns inte alls som juni.

Välkommen älskling

Här hälsar jag familjen Ingvarssons gullegris välkommen. En massa bilder på vår lilla prins kommer att förekomma i denna blogg, men har ännu inte hunnit lägga in några nya.

För jag har tagit studenten !

Det  är helt sjukt att jag nu måste stå på egna ben och kommer inte att ha något med skola att göra, förutom när jag ska läsa vidare. Men man kan väl knappast säga att det kommer bli samma sak som dessa 13 år ?

Den tidiga morgonen började med champagne frukost hos Sarah. Tusen tack ! Det blev musik, skratt, gråt, dikter och en massa dricka. Vidare till skolan, avslutning i aulan, avslutning i klassrum och sen var det äntligen dags för oss att springa ut från skolan till alla våra nära och kära som stod i utanför för att ta emot oss. Känsla var sjuk ! Sen var det lite mer gråt och en massa blommor och gosedjur runt halsen, vidare till flaket och iväg en runda i stan med E-type och "Africa". En blöt vandring genom stan för att sedan få springa runt och leta upp sin familj i parken. Väl hem mötes jag av världens bästa släkt, familj och vänner. Fick bra presenter och mycket god mat. Kvällen bjöd på avslutning på Mårtensson och den natten somnade jag som en stock.

Victor O har gjort en jätte gullig och ball text om vår klass som ni kommer att få ta del utav. Gött, då vet man vad folk tror om mig och Johanna haha.

"Ni har alla satt era spår i mitt hjärta, det är därför jag skriver detta med smärta. Vi ska alla skillda vägar gå, men mitt hjärta kommer aldrig sluta slå för SPI06C, för vi har så jävla mycket att ge. Nu snodde jag lite text från vår sång, som vi kommer sjunga gång på gång. Och varje gång jag tar på mig min mjukisbralla, så kommer jag tänka på den ljuva fralla, jag en gång i tiden fick, när jag tillbaka från träningen gick. Jag tänkte nu skriva lite om er alla, för jag tycker ni är så jävla balla! Oscar han tjatar om sitt Stockholmslag, inte varje, men varannan dag. Nej, Oscar är en trevlig prick, lär en alltid nya trick. I ett hörn står Emilie och kysser sin Palle som verkar va hennes mjukisnalle. Michaela Svärd Molin är aldrig långt ifrån ett flin, när Dennis visar sin mördar min. Ines hon skrattar alltid så glatt och kör ibland sina luriga spratt. Johanna hon får mitt hjärta att banka, trots jag på mattan gick som en planka. Sanne hon gillar ej klänning och skrud, trots det är hon en jävligt skön brud. Sara, Sarah, Emma och Emma, lägg till Linnèa så har ni en femma. Katta hon servar som gud vet vad, jag blir bara argare och argare för varje slag. Om Tony, Ermin på keften ska slå, får han hoppa eller stå på tå. Johanna J och Andrea står varandra nära, så nära man kan tro de är kära. Öl är Gabbes bäste vän, aldrig man ser honom utan den. Matte han spänner ofta sina märlor, då han inte letar efter Svarta Pärlor. Vicke han sjunger på sin Westlife låt, kanske han borde jobba på en Finlands båt. Anton, Oliver och Jeppe är tre vise men, som inte vet vart de ska hän. Pontus och Jakob är klassens Bill och Bull, jag tror det är bäst för allas skull! Filip han trixar på Tranevall, tur du inte börja jobba i stall. Sist har vi vår Carolina Waxell hon är lite vilsen men ändå snäll. Vi lurade dig att Hitler vad vid liv, lever du ens i våran tid? Vi sa han var fängslad i vårat land, kanske du behöver en hjälpande hand. Ihop har vi kämpat och pluggat, ett å annat tuggumi har det nog blivit tuggat. Pennan glödde och suddit det jobba, ibland övervägde vi nog att skobba. Vi har haft både bra och dåliga tider, främst med långa och tråkiga sidor. 3 år's plugg sliter och tär så varför ska det sluta här? Vi har umgåtts och haft kul som de kamrater vi è, så jag tycker vi ska fortsätta med det. Jag tänkte kalla dikten för framtidsplaner, för i varje fall jag tänker inte ändra på mina vanor."

Lite bilder som för övrig ligger ute på facebook får jag också bjuda på, annars finns allt i vårt minne och våra hjärtan.



Tack för dessa 3 år och för en bäst student !

Bulls med SPI06C

Ikväll blir det sista utgången meed SPI06C innan studenten. Kan inte fatta att vi äntligen tar studenten. Dessa 3 år tillsammans, oj så händelserika. Samhäll idrott kommer att vara ett stort minne som jag aldrig kommer att glömma. Vi är bäst och "det vet vi och det vet dom !"  Hoppas att så som vill och kan kommer ikväll, men har vissa tråkmånsar i klassen som ibland drar ner humöret på oss andra lite för mycket. Imorgon ser det ut att bli lite jobb innan det bär av till skolan för att tömma det sista i skåpet och imorgon eftermiddag/kväll ska vi klä vagnen till studenten på fredag ! (Snälla väderguda, gör att det inte regnar mellan 12-16.)

Vi hade stil redan i tvåan

2 dagar kvar

Det är ynka 2 dagar kvar till vi alla 90: or tar studenten ! Och allt jag vill är att vädret ska bli bra ! Igår var jag på bio med Emma, Katta, Linnea och Johanna (vi som vann triathlonen) och såg Änglar och demoner. Bra filmval för den var sjukt spännande, dock en aning läskig för mig som är lite känslig. Idag är det fotografering hos Carina, ska ta mina studentbilder, och ikväll är det antingen grillning i Picasso parken med klassen eller om det regnar Bulls uteservering. Nu ska jag snart upp och duscha för att om en stund åka till skolan bara för att av någon konstig anledning...

En bra kväll, natt och morgon

I know, dålig uppdatering men tror knappast att ni har saknat mig ? Ni har väl säkert en massa annat att göra inför studenten som faktiskt är om 2 dagar ! Det är sjukt, men jag är nervös inför piss vädret som ser ut att inte blir så himla bra. Men onsdag idag och det kan hända mycket till fredag. Jag gör allt för att det inte ska regna mellan 12 och halv 4 !

Har ännu inga bilder ifrån balen, de ligger fortfarande i kameran. Men jag ska ta och lägga in dom på datorn senare...I fredags var det studenten för Robin. De hade tur med vädret så jag håller tummarna för oss på fredag.


Båstad

Nu har jag vart i Båstad för typ tredje gången i mitt liv. 4/5 av familjen Olsson var med plus Fredrik, vi skulle kolla Emma på hennes bal. Det var inte som i Halmstad och Falkenberg att man har en röd matta att gå på, men det var fint ändå. Hoppas att du får en mycket bra kväll Emma, vi ses imorgon. Vi hann äta glass på "torget" och nu innan vi åkte hem åt vi lite mat. Nu sitter jag hemma och vet inte alls vad jag ska göra av den tiden det är kvar på kvällen...Ska fixa det alldra sista med Robins studentpresent och kanske springa bort till Konsum och se om jag hittar ett kort till Emma.

Tänk att du ska ta studenten gullunge

Torsdag

Jaha, så sitter man hemma igen efter någon timme i skolan och en stund solning. Om en och en halv timme ska jag ut till Nina i Gullbrandstorp och göra vi mina naglar igen, är inte så jätte räd om dom...

Igår var det mamma och pappas 20 åriga bröllopsdag och det firade vi på resturang Punch ute i Tylösand. Det blev pizza och minigolfrunda som jag förövrigt kom trea i, 2 poäng ifrån mamma. För er som vill veta kom Lovisas sist och pappa vann. Ikväll ska jag nog med familjen Olsson och kolla när Emma går på sin bal i Båstad. Ja, inte följa henne hela kvällen utan mest kolla henne på röda mattan. Mister ska inte med för han ska klä sin vagn till studenten imorgon och jag får vänta en vecka till. Och imorgon är det Falkenberg och Robins student hela dagen. Kvällen ser ut att bjuda på utgång i Halmstad, men bara kanske...

"Robin Hodd"

När jag super seg satt och åt frukost tidigare i morse så läste jag igenom döds annonserna och såg att en underbar liten tant jag var ganska mycket hos i somras när jag jobbade inom hemtjänsten har dött. Tårarna bara forsade. Nu är det ännu ett bevis på att jag inte fixar att jobba med äldre eftersom jag blir lite känslosam (dock inte med alla !) Under de dagarna Robin och hans kompisar var i Spanien i somras så var jag hos denna dam krasst sett varje dag. Vi pratade om min "fästman" och Robin fick även ett efternamn som gjorde att hon kom ihåg honom - Robin Hodd. En ljummen sommarkväll satt hon och hennes granne och drack hjortrons likör och vi pratade om vad man gjorde nu för tiden och vad man gjorde under den tiden de var unga. Nu har hon äntligen förenats med sin älskade make som dog för flera år sedan.

Mitten

Okej, blev ingen seger får SPI06C igår på Melodifestivalen. Men vi hade galet kul och vi kommer där med springa ut i mitten utav alla klasseran på Sannasprgymnasiet nästa fredag då vi tar studenten ! Igår var det också Camp Sannarp, vilket var väldigt trevligt. Jag och Anton (min baldejt) bestämde oss vid halv 2 tiden att det var dags att gå hem för att sova, för båda var sjukt trötta och jag är på väg att åka på en förkyldning som till en viss del redan har brutit ut. Men det blev ett par roliga timmar med klassen och alla de andra treorna som var där.

Melodifestival

SPSK05 vann förra årets Melodifestival på Sannarpsgymnasiet. Kanske är det dags för SPI06C att ta hem segern i år ? Det återstår att se imorgon !


En dag i solen och stan

En dag i solen är inget man tackar ner till. Idag har det till och med blåst lite mer än igår så det var skönt att bara ligga. Med musik och en filt på gräsmattan så somnar man gott. Måste pressa inför balen på söndag och stundenten nästa fredag. Ska ju faktiskt ha en vit (vaniljvit) klänning då. Det blev också en runda på stan med mig själv, Lisa och Matilda. Fick tag i den efterlängtdae tröjan ifrån Gina Tricot, och så köpte jag det sista inför Robins bal på fredag. Nu ska jag bara få i ordning allt så är jag redo för hans student.

Ikväll har jag städat mitt rum samt rensat min garderob och ska snart gå ner till mamma för att prata om livets stora frågor. Imorgon är det Melodifestival och Camp Sannarp. Ser fram emot Melodifestivalen men Camp Sannarp kan jag nu både ha och mista. Hoppas jag blir positivt överraskad.

Måndag igen

Vad tiden går fort, man märket knappt av att det är helg mitt upp i allt. I fredags var det en bra dag, fast en mycket stressig sådan. Bal i Falkenberg stod högst på listan tätt följt utav inventering på Stadium. Eftersom inventeringen handlade om skro och sockar så orkar jag inte skriva om den. Balen var bra ! Robin var hur snygg som helst, trevligt folk och bra väder. Inför söndag ska jag tänka på att gå på toaletten innan vi kör mot Tylösand. Det var slut ganska tidigt så med lite små skoskav och en jobbigt lång klänning så begav vi oss hem.

Resten utav helgen har jag spenderat med samma person, ungefär. Vi sov väldigt mycket på lördagen och åt mat hemma i Halmstad med mamma, pappa, Majken och Björn. Söndags solade vi (tvingade mer eller mindre Robin), sen hann jag se 5 par på Sture och Asperos bal sen skulle jag jobba. Men på söndag är det vår tur, kom och kolla !!!



RSS 2.0