En bortglömd stad

Så har jag vart nere hos fröekn Angelin i några dagar och den bortglömmda staden Ronneby. Herregud ! Vi gick genom de öde gatorna i måndags eftermiddag och varje människa vi mötte såg på oss som om vi kom ifrån en annan planet. Men Karlskrona var så mycket bättre. Jag hittade ett par skor som jag gått och leteta efter sjukt länge. Billigare än de andra jag hittat, mycket bra. Annars har det vart mycket snack, mys med hund och bebis samt prat med storasyster Jennie. Nu är jag hemma och ska jobba i eftermiddag. Är inte alls sugen på att spendera min eftermiddag och kväll på Maxi, men goa pengar.

Imorgon ska jag nog ut och äta med Emma, Johanna och ev. Emma och Katta. På lördag är det jobb och födelsedagsfirande hos Robins farmor och farfar.

Lunch med Elin

Var ett tag sen jag träffade henne så ska bli kul att träffas och prata lite skit. Sen ska jag jobba. Fick världens sämsta lön nu för september, vilket beror på att jag inte jobbade så mycket. Men oktober lönen lär bli bättre. Jag som hade tänkt att köpa ett par nya skor, skit !

Ikväll vet jag inte ifall jag ska träffa Lisa en stund. Om inte så blir det en hemmakväll med mamma, pappa och Harry. Imorgon ska jag jobba och sen passa Ebba. Mamma och Lovisa åker till Stockholm och jag åker till Lisa på måndag. Nu ska jag städa och byta sängkläder för att sedan göra mig i ordning för dagen.


Fäbod 2, annex

Mejlade Camilla igår, hon som har hand om boenderna m.m. och fick reda på en del om mitt nya hem. Eller ja, att det är litet, vi har eget kök, toalett, sovrum men att vi delar vardagsrum med de andra inne i Fäboden. Då får man vara lite social i allafall. Mathilda och jag kommer att bo i Fäboden. Komiskt, Andrea och Mathilda. För er som inte vet de har jag en syster som heter Matilda. Har redan kollat på facebook för att se om jag kunde hitta henne, men det fanns för många med hennes namn. Och vad jag vet, vet jag inte vem hon är. Sicken förföljare jag är...

Klockan är bara halv 1 och jag har hunnit med att vara hos sjukgymnasten (Simon och hans praktikant Jasmine), vart ute och busat med Harry, pratat med mamma, kollat mobilt bredband, eftersändning utav post och nu ska jag äta mat. Ska jobba mellan kl. 4 och kl. 8 ikväll.

Vuxenpoäng !

det är mer än en månad kvar till jag åker, men jag har redan resfeber. Häromdagen satt jag och stortjöt hos mamma och pappa. Men vad lipar jag åt ? Jag har fått det jag vill ha, men ändå känns det skit jobbigt att behöva lämna det här. Anledningen är att detta är nytt, jag har ingen aning om vad jag egentligen har framför mig. Jag ska fira jul själv, handla mat, laga mat, bo ihop med en annan människa jag inte känner, nytt jobb och nya jobbarkompisar. Allt är nytt, och nytt är väl något vi människor alltid oroa oss för i början. Men jag kammade även hem vuxenpoäng idag. Jag införskaffade mig ett Ica kort ! Fundera på att vara extra duktig och sätta in pengar på det, och bara handla mat för de pengarna.

Efter en avslutad arbetsdag och ärenden på jobbet och in till stan för att införskaffa mig min nya plånbok så träffade jag även Emelie (och Sara), samt Lisa. Har inte träffat Emelie på väldigt länge. Det blev 90% gamla minnen prat. Vad nostalgisk man blir. Men det är inte så konstigt när min 5 år yngre lillasyster sitter och lyssnar på den musik jag lyssnade på när jag var lika gammal som hon är nu - "Jag ska ta min boll och gå till fotbollsplan..."

Snart är det dags för Unga mödrar på femman, sen mat med familjen.

Dålig uppdatering

Det betyder att jag har haft saker att göra, vilket är ett plus. Jag har jobbat en del och även hunnit spendera tid med Robin och vänner. I förgår fick jag papper utav skistar och Sälen. Fick anställningsbevis, informationspapper, vart jag skulle bo de närmaste halvåret m.m. Nu är det inte långt kvar och jag är jätte nervös !

I måndags råkade jag träffa på gamla klasskompisar. Det var mycket trevligt och tanken slog en att man faktiskt saknade dem ibland. Men jag skulle aldrig ge upp det jag ska göra nu för att göra om studentveckan även fast man aldrig kommer att glömma den. "The winner takes it all..."



Två månader kvar

till det är dags för dagen d och jag börjat mitt nya jobb i Tandådalen. Kan fortfarande inte fatta att det är helt sant.

Men idag är jag inte så taggad. Harry fällde mig så jag drattade ner för minst halva trappan i förmiddags. Har nada känsel i min högra skinka och svanskotan är inte i de bästa skicket. Har ett fett mega skrapsår på min högra arm, säkert en decimeter ungefär vid armbågen. Med andra ord är det synd om mig idag ! Det blir en mini kort visit till mormor efter att jag försökt att laga någon mat, eller pappa. Ikväll ska jag bara ligga hemma, köpa lite nötter och nya riskakor och sen kura ner mig med hunden framför Bonde söker fru. Tattigt och kärring, men inget att göra åt.


Antagligen hittat mina skor

Nu har jag gått och letat i veckor efter ett par skor som passar ! Det har varit väldigt svårt eftersom jag har en mega dum och hög vrist, så jag får inte på mig skon. Men nu verkar det hela ha ljusnat lite när jag hittade ett par skor utav Björn Borg inne i stan idag. Det suger lite att de är ganska dyra, men dessa är de enda par jag hittat som passar (dragkedja på sidan.) Nu ska jag fundera fram och tillbaka till torsdag så jag lagt undan dem till.

Idag skulle jag åkt till mormor, men åkte till stan istället. Var på jobbet (Stadium) där jag skrev på lite papper och pratade lite framtid. Är glad att jag har världens bästa chefer som låter mig komma tillbaka i maj när jag kommit hem ifrån Sälen. Imorgon får jag nog ta med mig Harry och cykla bort till mormor.

Promenad med lillkillen

Eftersom jag inte jobbar varje dag som man ibland kan hoppas på så har jag inte speciellt mycket att göra om dagarna. Natten till igår fick jag ett äckligt stort munsår som inte verkar vill ge med sig i första taget, antagligen för att förkylningen inte bröt ut - tack. Så jag ska ta med mig Harry på en långpromenad. Om jag åker ner till hund stranden eller om jag tar en promenad i skogen har jag inte bestämt mig för ännu. Jag får nog också ta och städa upp på mitt rum. Av någon anledning ligger det en massa kläder på mitt golv...

Inget nytt att komma med. Helgen har varit bra. Börjar redan bli lite små nervös inför säsongen och flytten norrut. I veckan skulle information och anställnings papper komma på posten.




Ännu mörkare

Glöm dt jag skrev igår angående min hårfärg, den stämmer inte längre. Nu är jag ännu mörkare ! Det kommer nog ta en tag innan jag vänjer mig, men vad ni tycker återstår att se.

Igår var det en heldag på stan med Sara. Gud vad jag handlade...Men idag ska jag in för att byta en kofta. Har gått och körat ner mig i ännu en sjal. Den är dyr men om jag väntar en vecka så kanske den inte blir exakt lika dyr. Fast då kanske den är slutsåld ?! Men då är det inte meningen att jag ska ha den, punkt slut.

Ikväll är det mode visning och imorgon är det jobb.
Ha en bra dag !

Trött och en förkyldning på g igen !

Vaknade i morse med rinnande näsa och sprängande huvudvärk. Inte nu igen ! Jag som var mega förkyld en vecka innan jag och Robin åkte till Grekland, och nu så tänker ännu en vara på väg.

Dålig uppdatering, men det har inte hänt speciellt mycket. I Halmstad rullar det mesta på ganska så bra. Det är jobb lite hit och dit, stadsbesök m.m. Om 10 veckor har jag börjat min säsong uppe i Tandådalen. Det är helt sjukt, kan fortfarande inte fatta att det är sant !

Idag ska jag till stan med Sara. Jag har precis gjort mig i ordning och ska äta en snabb lunch innan jag beger mig inåt. Håller tummarna för att hagelvädret har dragit över. Ikväll kommer Hanna och klipper en massa hår. Allt är inte på mig. Vill mest ha klippta toppar och luggen naggad. Mamma, Lovisa, Matilda och JC aka. Johan ska också bli klippt - äntligen ;) I förgår blev jag en mörkare/brunare version. Missnöjd till en början men nu har jag vant mig lite. Får se med spänning vad experten säger ikväll haha.

Imorgon är det mode visning på Bond med Lisa, Hanna och Erika. På lördag är det jobb och Robin kväll.

RSS 2.0