Och jag är hemma...!

Helt sjukt gött. Jag och Robin bestämde oss för att åka hem redan i lördags kväll istället för att  vänta en natt till och åka på söndag morgon. Halv två var vi hemma i Halmstad på lördag natten/söndag morgon.

Ingen rast och vila, igår var det fullt ös ifrån morgon till kväll. Idag var det upp tidigt för att redan ha hunnit med att byta däck (lämna in bilarna på bilverkstaden), badat Harry, hängt upp tvätt, ätit frukost, borstat tänderna och nu fixat med betyg osv på studera.nu (ja, jag har sökt in.) Nu ska jag snart klä på mig för att om en timme eller så röra mig in till stan och sen jobba.

Ikväll blir det nog lugna gatan. Eller, lillkillen fyller år. Så det kanske blir ett litet "kalas" för honom haha.


En liten kille som idag fyller 1 år.
Vi firade morgonen med att bada.


Den riktiga vuxenvärlden

Är det dags för den snart ? Vill jag verkligen börja plugga nu till hösten ? Egentligen inte men att söka har väl inget dött av ? Nu är jag tillbaka där jag lämnade det hela sist, ska jag eller ska jag inte ? Många frågor men mindre svar. Om en vecka är jag klar med Sälen och på väg mot nya äventyr. Detta är lite läskigt men också en stor utmaning. Jag har klarat det innan och klarar det nu med, hur det än slutar.

Snart är det Halmstad igen, wohoo ! Skrev ett ganska så deppigt inlägg igår om att det kommer vara detsamma som jag lämnade. Visst, till en viss del men oj så nytt det kommer att vara. Det kommer kännas som en vinst att komma hem och säga att jag faktiskt har gjort något med mitt liv, vart ifrån staden och sett något annat. Det kanske inte är en vinst för alla, men för mig är det stort.

Idag har det vat solsken över fjället. Skulle gå på en promenad som slutade med en vandring på ca två timmar. Men otroligt skönt. Avslutades med en stund i solen. Nu har jag pratat med Vican (som jag för övrigt kommer att träffa om en vecka !) Jag saknar Robin som kommer någon gång under veckan. Jag saknar mamma, pappa och Harry som för övrigt fyller ett år tisdag nästa vecka. Stora killen.

Dags att göra kvällens mat - lax.
Snartsnartsnart

Söndag kväll

Städat "köket" - check, ätit mat - check, duscha - nästan check. Ja, jag ska snart duscha...Dagen har bestått utav lite skidåkning, solning i det fina vädret, promenad och matlagning. Imorgon skulle det bli sämre så kanske börja rensa ut lite här i annexet ? Skoteråkning på kvällen med jobbet och sen är det dags för ett tre dagars pass. Om en vecka mina vänner så har jag slutat mina arbetsdagar här uppe i norr. Då är det dags för Halmstad igen. Idag åkte Olivia. Endast jag, Klara och Nathalie kvar. Ändå har jag lite ångest att komma hem. Varför ?! Jag borde inte ha det, men det är väl att jag ser fram emot att komma hem till ett annat Halmstad. Hur gammal man än blir är det alltid samma sak, i samma gamla stad.

Nej, nu ska jag ta mig samman, jag vill åka hem. Komma hem till mamma, pappa, Harry, Robin mfl. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig en kopp te.

Påsk i fjällen

Så underbart, eller hur ? Nej, inte för tillfället. Iag har det vart okej väder men knappats i resten utav veckan. Inte för att det har gjort så jätte mycket, har jobbat nästan hela veckan. Ikväll ska jag och Nathalie äta pizza på/ifrån Tornet i Hundfjället. Så om en liten stund ska jag ta mig en promenad dit. Sen blir det bara en massa pratpratprat.

Har läst en sån otroligt bra bok. Du gråter ena minuten och blir as förbannad nästa. Boken heter 19 minuter och är skriven utav Jodi Picoult. Den handlar om en skolmaska (?) i USA. En pojke går in på sin skola och skjuter ner 19 personer på 19 minuter. Sen får man följa huvudpersonerna före och efter dådet. Jodi har även skrivit boken Allt för min syster som jag ännu inte har läst, och sen två böcker till som jag sla införskaffa mig när jag kommer hem. Till och med jag längtar efter att få köpa böcker, då är det nästan lite illa.


 

Nu ska jag kila bort till Doggy.
Ha en fortsatt bra kväll och helg.

RSS 2.0