Knappt en vecka

and i miss you like hell.



Julaftonen var bra, så som den ska vara. Lugn och en massa julklappar. Jag hade i och för sig inte önskat mig så mycket men jag fick nog det mesta som stod på listan och lite till. Självklart var kameran (ifrån min skatt) pricken över iét. Juldagen spenderade jag i sängen framför min nya dvd box och sen en otrolig tre rätters hos familjen O, (fast du saknades...)

Nog om julprat, ett år till nästa gång och nu är det en massa roligheter som ligger väldigt nära. Nyår kommer vi att kunna bocka av på lördag sen är det Asien resan att ladda för. Även om jag inte ska tänka så långt som hemkomsten ifrån resan så kommer jag äntligen att få träffa mitt

God jul - jag älskar dig...

Fortfarande förkyld, och det suger! Tid tar man sig men i veckan hade det vart tufft att ta sig till gymmet. Jobb 8-18 varje dag och ikväll ligger jag utslagen på soffan. "Stackars" mig...

Imorgon är det dagen d, julafton. Tycker det ska bli lite skönt att det hela är över. Även fast jag ser fram emot nyår för en gång skull så ska det bli skönt när vi rullar in i januari. Sista hårdträningen, disciplin och planering till Asien.

Nu ska familjen samlas för lite mat.
Vill önska er alla en riktigt God jul.


Min engel-min engel-min engel
forevigt-forevigt-forevigt
Jeg elsker-jeg elsker-jeg elsker
kun dig...


God jul älskling, jag saknar dig.

Förkyld - igen!

Detta är inte sant. Ungefär två månader sen förra förkylningen och here I go again. Min bikinisäsong väntar inte bara för att jag ska gå och bli förkyld. Efter att det värsta har lagt sig ska jag vara back on track (måndag - senast!)



Helgen har vart bra. Harrys i fredags med min resekompis, hund mys och R mys plus julbord lördag och söndag. Om en vecka och tre dagar är det redan julafton. Ingen ro och vila innan dess, hard workwork. Och självklart börjar jag jobba klockan nio på annandagen. Ingen utgång och ingen shopping. Men det gör inget. Cirkus en månad senare väntas det shopping i varmare länder - yeaaaaah!

Två månader

och då är jag och Frida långt här ifrån! Detta har vi firat på Harrys ikväll. Det är fortfarande lite planering och inhandling och sprut (f-nskapet.) Sen är det bara att tuta och köra. Jag vill åka nu!



Men det värsta är kvar. R åker - inom en vecka.

Imorgon är det jobb och julkalas hos morbror och Arne. Efter är det fest (?) i Falkenberg. På söndag väntar julbord med familjen O.

Och så var det Skype ja

Har testat det endast en gång, och det var samtalet med Frida i somras. Nu skulle jag testa igen för att se ifall jag förstod mig på det över huvudtaget. Efter en liten lektion av min lillasyster (Lovisa) tror jag att jag har hyfsad koll på det hela. Har installerat något liknande på min telefon också. Måste ha i så att jag kan prata med R när han är borta. Skype kan vara bra när jag och Frida befinner oss på mycket varmare breddgrader senare i vinter.



Jobb och träning idag. Imorgon är jag ledig, så ska träna och gå i stan med min kära mormor. Kanske lite julklappsköp?

En helg med mest jobb

Även imorgon. Jag vill inte! Jag vill istället ligga kvar och mysa med R väldigt länge, äta en lång frukost och sen kanske åka och jobba en stund. Komma hem till R igen...och så ska det vara. Men inte än på ganska länge...

Igår var det en dag på det stora (som faktiskt har blivit väldigt stort) varuhuset Gekås. Nej, jag var inte där för så länge sen men denna gången tycker jag det fanns mer som föll mig i smaken. Kantarsle som jag är tog jag för stora trosor. Mamma ska dit nästa vecka igen. Om jag inte har öppnat förpackningarna borde hon väl få byta dom? Hittade någon julklapp, träningslinnen, en skjorta (som jag har letat efter ett tag), deo, ev handbagage (ryggsäck) m.m.

In i duschen för snart kommer han


Kolla in pappas nya företags hemsida - ingvarssons.se


Första december

Tiden går fort, ibland för fort. R kommer att vara i ett annat land om bara några veckor, vilket suger hårt!

Det är redan onsdag och det betyder att det snart är helg - igen. I måndags var det en väldigt lyckad julklappskväll. Tur att jag hunnit lägga undan det jag skulle ha sen innan för att kolla på saker till sig själv var bara att utesluta haha. Dyrt blev det, men fick köpt en hel del julklappar som är ett stort plus.

Igår var det julbord, eller rättare sagt jultalrik på Grand med underbara. Att ha kommit in och allt känns hysat bra nu är verkligen en riktigt bra känsla. Maten var helt okej men har ätit godare. Eller så är jag van vid vårt danska på julafton. Fick ett Yatzy av Hanna som jag och Frida kan roa oss med när vi åker iväg om nästan endast bara tre månader.

Ikväll är det smyckeparty på Lärkvägen 12. Matilda och Amanda står som värdar. Har ni inte bokat ikväll så kom förbi. Riktigt fina smycken gör dom. (Det var inte alls reklam haha...)


RSS 2.0