Tisdag och nästan klar med rapporten

Äntligen ! Jag och Jakob har suttit sen halv 12 idag med vår jökla projektrapport, och kl 3 fick vi äntligen gå hem. Ingen lunch, men nästan klara. Nu kan man sova i natt. Började dagen med nationella i engelska B, hoooppas att det går vägen denna gången. Sen var de några redovisnigar och till sista rapportskrivning. Nu ska jag ut och promenera en runda. Tänk om hade fått ha med sig Harry. Efter att ha pratat med pappa och fått en övertalning så är det vara ett svar ifrån Arne att hunden är vår så kommer den i juni. Men det är som sagt en vecka kvar innan vi vet. Så jag förberder mig själv och er på att det kan bli ett sorligt slut på det hela, men det är absolut inget jag hoppas på.

Nu har jag fixat det sista inför studenten. Skorna är nu inköpta så nu väntar bara själva dagen, 12 juni. Dock har jag inte fixat allt inför balen. Sminkning, skor och väska står på listan. Men skor och väska har jag antagligen tittat ut, så nu är det att leta upp någon som skulle kunna tänka sig att sminka mig. Om inte så får jag väl antagligen göra det själv. Naglarna hann jag också fixa idag, så den från och med den 28 maj kommer jag att ha mcket fina naglar och vara ruksigt försiktig vad jag gör. Taskig läge att jag ska inventera dagen efter, samma dag som Robins bal. Lyckat ! Fast det får gå.

Nu vill jag ha min nya design, är trött på den här. Amanda, skynda dig ! :)

Helgen

Fick jag inte med helgen händelser. Inte för att det var så speciellt mycket, så har det vart en ganska bra helg. Det var jobb i fredags och i lördags. Fredagens bravader har jag redan tagit upp, men i lördags var det inte några större händelser heller. Jag åt mat med familjen, jag, Felicia och Lovisa var på Hemmakväll som hade gjort en total makeover - snyggt och behövligt ! Sen kom Robin, jag var megatrött och somnade väldigt fort. Söndags sov vi ganska länge, åkte och köpte frallor på Maxi, Robin fixade datorn och sen åkte jag, mamma och Lovisa till min morbor i Veddige (Varberg). Min morbors sambo är en för pensionerad kock och lagar helt underbar mat samt att han är hunduppfödare av Griffoner. De hade 6 nya valpar, 2 stycken var 4 veckor och 4 st var 3 veckor. När vi satt inne hos de minsta valparna så var nästan alla sålda, jag tror att det var en som var osäker eftesom de ville ha en korthårig brun och han var antagligen en strävhårig svart. Det betyder att om han blir en strävhårig och inte blir såld så är det till familjen Ingvarsson han antagligen kommer att hamna. Mamma blev så såld på Celine när vi hade henne månaderna runt jul så att hon känner en sån saknad efter en att komma hem till osv att hon har bestämt sig för att en hund blir det, men frågan är när. Att det blev en "över" hade vi inte räknat med. Men så om allt går bra får vi hem honom på min studenten då han är 8 veckor.


mormor Celine

Måndag

Jag är piss trött, och klockan är endast halv två. En tidig skoldag då det stod projekt redovisningen först på schemat. Gick hyfsat bra, men nu är det bara rapporten som saknas. Eftersom vårt syfte inte var något vidare så var en snabbis till Furulundsskolan för ett par svar på vår enkät vi också fick slänga ihop snabbt. Innan Furulund besöket var jag hos syon som jag egentligen skulle vart hos för ett tag sen, men fick äntligen tummarna ur idag. Fick reda på mitt betygsnitt och vi tog fram vart man kan läsa den utbildningen jag vill, och jag har en hel del att välja på som tur var ! En runda på stan ensam var ganska så skönt efter en hektiskt morgon. Det blev två skoinköp (är alltid i stort behov), två par vita tygballerina, en (till) randig tröja på Gina samt en stor vit. Mycket nöjd och efter att jag fått i mig lite mat ska jag upp och möblera om i min garderob.

Sen väntar en lågn eftermiddag med rapportskrivande och kl. 5 ska jag till sömmerksan för att min balklänning är så gott som klar !!!

Lördag

En hel dag jobb och jag är ganska så trött faktiskt. Skojar inte om vi har haft kö stort sett hela dagen. I och med löning har väl folk pengar, och vi har haft annons fredag -  söndag (även fast vi i Halmstad inte har öppet på söndagar) , skor för 199 kr och 20% på alla vårjackor. Men imorgon är jag ledig och sen väntar en vecka full med plugg och en massa måsten ! När torsdag är över kommer jag kunna njuta lite mer än vad jag gör just nu.

Igår var jag först bara hemma och åt middag själv med mamma och pappa. Alltså, inga syskon hemma. Lovisa var i Veinge hos en "killkompis", och Matilda åt hos Amanda. Senare kom Johanna och vi hämtade Lovisa i Veinge och sen åkte vi in till san. Ett yttig runda till Asian där vi träffade Serdar som jag inte pratat med på flera år, och sen åkte vi hem. Det var meningen att vi skulle träffa en dansk tjej Johanna lärt "känna", men hon hann aldrig in innan vi gav upp och åkte hem.

Hann även hinna små ärenden på min lunch idag. Två randiga tröjor, en kortärmad och en med långa armar. Kommer aldrig få nog utav randigt och nu är det "modernt", så nu kan man verkligen börja använda det på allvar utan att bli kallad tant. Den långärmade är i vaniljvitt och orange. Har egentligen ingen aning om jag passar i det, men tror att den kan bli riktigt snygg till sommaren då man har fått lite mer färg än vad man har nu ! Sen kortärmade var i svart och vitt. Har också suttit och funderat på tröjorna på Gina Tricotg som verkligen alla har. Men om man ska vara en i mängden så varför inte. Fast det blir nog en runda in dit på måndag efter min projekt redovisning och kolla på vad som finns kvar eftersom det var ganska utplockat på nätet. Och tadaa, jag köpte skorna ! Hann även in och provade gladiator sandalerna på Eurosko (där de inte fanns i den färgen jag ville ha), men i min storlek. Eftersom mina fötter är sjukt breda och jag inte kan ha så många andra modeller så passade dessa bra. Så nu har jag skickat efter ett par sånna och ett par nya Converse. Känner mig så duktig !

Dags för duschen och ikväll kommer Robin.

brandos.se

När man nu inte kan få tag i skor i Halmstad så får man helt enkelt göra det på annat sätt, och det enda sättet för mig för tillfället är nog att beställa över internet. Men så kommer frågan - vilken sida, och vågar man lita på att man får skorna och att betalningen blir okej ? Skorna jag tittat på har jag redan ett par utav, men de är fruktansvärt slitna så jag måste ha ett par nya, mina favvis och älsklings skor ! Sen så vill jag, som många andra ha ett par gladiatorskor och även det har jag hittat. I stan fanns de bara i någon konsitg halv lila/brun färg och en ljusbrun som nte alls var snygg. Men nu har jag hittat ett par bruna och riktigt snygga på samma sida, brandos.se som de andra skorna. Först ska jag nog gå och prova så att jag vet vilken storlek jag ska ha, så att jag slipper krångla med storleksbyte och om de inte ens sitter bra (?)

Jag måste erkänna att jag har mina små och spciella problem. Och jag som trodde att jag kunde komma hem med minst ett par skor idag, så blev det en klänning istället, som jag antagligen ska ha på Robins student i juni.

Förresten så är min balklänning klar ! Britt som har sytt upp den ringde mig nu ikväll efter att jag slutat jobbet och sa att det bara var att komma dit och prova så att den sitter bra, om vi ska ändra något och så. Måndag kl. 17 ska jag och mamma dit. Nu gäller det att gå ner lite innan man ska använda den på riktigt.

Snart kommer Johanna och sen ska jag först hämta Lovisa i Veinge (!) och senare Matilda hos Amanda i Söndrum.

Skorna är nu sålda

Härligt ! 256 kr för dom. Har inte användt dom så många gånger och betakade 404 kr för dom när jag köpte dom nya (jag hade 10% rabatt). Nu ska jag skynda mig att ta reda på frakpriset och sen ska jag mejla köparen igen så att jag får mina pengar och sen till sist kan jag skicka iväg skorna och snart köpa ett par nya, fast i storlek 38.

Men på vår smyckesfront på öppet hus på Sannarp idag blev det dock inte så mycket sålt, ingenting faktiskt. Men det var en del som blev intresserade utav smyckena och skulle höra av sig om de ville köpa. Så om någon skulle vara intresserad så är det bara att höra av sig. Vi har inte så många kvar, så passa på. Sök upp mig eller Carro om ni vill kolla på de som vi har kvar.
 






Halsbanden har jag inga kort på eftersom vi har ändrat en del på dom och de finns nu i ljusare färger.

Torsdag

Gött att provet är över ! Om det går bra eller dålig vet jag inte, svarade på det mesta och om jag har tur så svarade jag rätt. Nu ska jag göra lite pannkakor och sen till skolan igen. Jag och Carro ska stå och försöka sälja lite utav våra smycken på Öppet hus på Sannarp ikväll. Sen ska jag hem och soova, mycket som ska göras imorgon, helgen och kommande vecka.

Mina skor som ja la ut - med hjälp av Robin på tradera.se förra veckan hr nu gått upp från 75 kr (budet jag la) till 256 kr. Detta är väldigt underbart så snart är mina skor sålda och jag kan köpa mig ett par nya. GREAT !

Plugg och armband

Orkar inte med natur länge, det är kårngligt och jag fattar nog egentligen ingenting. Trodde jag hade koll på läget tills jag började diskutera med Victor om vad ädelgas är och hur många elektroner det ska och inte vara i alla dessa skal, får verkligen upp och plugga mer. Men eftersom jag och mina smycken nu har blivit smycken så kan jag inte låta bli att kika runt lite, och hittade mycket snygga basarmband. Enkla, silver och lite i svart, precis så som jag vill ha dem. Även fast lönen kommer imorgon får jag hålla i pengarna. Skor går före ! Ett par nya Converse och ett par nya Kawasak står på listan.


Ett år sen operationen

Inte för att det var någon stor operation så var det ändå ett år sen. Jag var sjukt nervös och rädd, kan bero på att jag är svinrädd för nålar och allt som har med det att göra. Hela operationen gick bra, men de hittade inte de fel de tidigare sagt de skulle ta bort eller titta på. Så sen dess har jag vart i den situation jag är i nu, har egentligen ingen aning om vad det är för fel på mitt knä, om jag inte har gått och blivit hypokondriker så att jag tror att jag har problem med knät. Det som läkare och sjukgymnast har kommit fram till är att det är sk. hopparknä, den skadan som Zlatan har. Om jag når mina mål till hösten så är den en sak som är säkert, då ska knät vara bra även om det nu är skadat eller inte.



1 år och 7 månader

Onsdag och vattengympa

Nyss kommer till skolan där det är hundratusentals tvåor som vimlar runt som yra höns. Det är yrkesmässa som alla tvåor varje år har och givetvis är det på Sannarp i år, vi som var på Kattegatt förra året. Har nu mellan kl. 8 - 9 haft vattengympa med klassen. För nu är det så att vi treor på idrott har lite fler förmåner än vad ettorn och tvåorna har, så ni får vänta på er tur innan det roliga kommer, men längta inte till det är dags för Projekt arbete !

Nu får jag se till att börja med att skriva mitt och Johannas etikarbete om dödsstraff, sen ska jag återgå till att plugga natur. Blev nya plner för ikväll. Ska träffa tjejerna innan Lollo åker till USA på praktik i hela 5 veckor. Kan man bli mer avundsjuk ?!

Tisdag kväll och studentpresenet

Nu har jag gjort allt annat än det jag skulle göra, plugga. Får snart slita mig ifrån datorn och gå upp på mitt rum och slå upp dessa förbaskade naturkunskaps böckerna. Prov på torsdag om molekyler och atomer och jag förstår nästan ingenting, då är det dags att börja plugga. Så på tal om det jag gjorde istället för att plugga. Jag satt inne och funderade på studentpresent till Robin och har nog kommit fram till vad det kommer att bli. Så började jag kolla på allt annat och kom in på hemsidor med hemgjorda egen designade silversmycken. Jag blev super kär och vill verkligen ha några av dem i studentpresent. När jag informerade Robin om mina fynd och frågade om han ville ha någon hjälp med studentpresent till mig så verkade han inte super intresserad och vill komma på något helt själv, men jag skickade iväg hemsidorna ändå så om han inte kollar på dem själv så kan han tipsa andra om dem. Om inte så tipsade jag mina småsystrar om vad jag jag ville ha och gav också dem hemsidan. Här är några smakprov vad det är som har fångat mitt hjärta. Kom nu ihåg att jag inte är så mycket för blinbling utan jag vill ha det så stilrent som möjligt, och naturligtvis så ska det inte så Alma, Klara eller Elvira på mitt utan halsband mitt eget namn - om jag nu får något.









Första inlägget

Så var man på g igen med en ny blogg. Men allt det där med design och med en massa koder är jag inte så super bra på så kommer att lämna över det till de som kan. Som ni ser har jag redan försökt men gav upp ganska fort. Nu istället för att sitta här och sura för att det inte vill fungera - som att lägga in en profilbild !, så ska jag skriva klart min Idrottsledarskap och coaching som jag egentligen skulle gjort igår men inte fått tillräckligt med papper till.

Jag hoppas att jag får fler läsare som vill följa mitt liv nu 51 dagar innan studenten och även efter då mitt "nya" liv börjar. Vad de innebär återstår att se, inte ens jag själv vet. Sen lovar jag på att det ska bli skärpning på det här med bilder, både på mig och på allt annat.

RSS 2.0