Vi stryker nog Filippinerna

och satsar på att besöka (det omtalade landet) Vietnam istället. Både jag och Frida tycker att det känns bättre istället för att ligga på en strand i någon vecka, känna sig tvungen att festa och flyga till och från de flesta öarna (vilket säkert inte stämmer.) Så långt har vi kommit idag. Om det blir Laos eller Kambodja som tredje land är inte bestämt ännu. Nästa "planerar kväll" kanske vi kan komma på det.




Imorgon kommer R hem () ifrån en helg i Köpenhamn (kick off). Innan jag får träffa honom ska jag ha sovmorgon, jobba och kolla på när Lovisa går modevisning på Hanna Morris.

Det är snart jul

Vilket är helt sjukt! Tiden rusar iväg och jag har idag köpt min första julklapp. Jag vet dock inte hur jag ska ha råd med allt denna månaden...Eller jo det vet jag. Jag ska inte köpa allt jag har lagt undan på julklappskvällen. Och så var det ordnat. Robins julklapp blir också (definitivt) den dyraste. Kläder behöver jag (faktiskt egentligen) inte, smink köpte jag idag (vilket var nödvändigt). Dock väntar ännu en resa till Gekås nästa vecka.


 

Till lunch idag blev det ingen korvstorganoff, utan en sallad på Hello med två av mina kusiner som är hemma i Halmstad över helgen. Även fast jag visste att de skulle komma hem blev jag riktigt förvånad när de kom in på jobbet medan jag stod och pratade med mamma. Ibland har man tur.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och vila bort min hemska träningsverk, imorgon tar jag tag i att bota den på riktigt genom ett tränings pass innan helgen. Och på tal om det så måste jag planera nästa veckas träning nu ikväll.

Filippin planering - check!

Efter en veckas jobb så är jag tillbaka för att skriva ännu ett inlägg innan det är dags för söndagsmys och sen ännu en ny vecka. Tiden går fort...

Veckans jobb har sett ut som vanligt. Fredagen var det en massa planering. Flyg hit, googlande dit, backpacking.se, forex och så vidare. Men till slut kom vi fram till att vi bara åker till Boracay på Filippinerna och sen vidare till Malaysia. Detta tog oss ca fyra timmar att komma fram till, men nu är det bestämt.

Frida, vad sägs om lite mer planering hemma hos dig på lördag?



Imorgon är det jobb, spinning, klipp och sling. Allt behövs så det kommer (ska) att bli en bra dag.


Laddar inför en vecka med disciplin

Efter en helg som har mer eller mindre vart bra så är det ännu en gång söndag kväll och dags för en veckas jobb och vardag. Bättre disciplin på mat och fokus på träning.

Efter en väldig slapp fredag kväll och en rolig jobblördag så var jag på middag med tre rätters middag med Sofie, Sofie, Frida och värdinnan Lovisa. Otrolig mat! Ni kommer att klara er bra på den fronten i Österrike. Idag så var det en efterlängtad sovmorgon med mannen vid min sida () Lite ljusstöpning, mys på det och fars dags firande på det.


Jag älskar dig


I will survive

yeahyeah! Har ont i armarna men jag lever. Sprutorna var hemska, och då var verkligen Twinrix den värsta. Den sved och tog lång tid. Det är mindre roligt att veta att jag behöver ta den två gånger till. Men det är faktiskt till en bra och rolig anledning till varför jag tar dom där hemska sakerna.

Nog om sprutor. Efter jobb har denna dag bestått utav ett spinning pass, matlagning (vilket är i lika med fix och trix med maten till imorgon.) Nu ska jag snart gå upp i duschen sen är det nästan dags för sängen.

Börjar torsdag morgon med två sprutor

Kom och hjälp mig! Har redan nu mentalt börja ställa in mig på denna hemska upplevelse som kommer att ske ca 7.45 på torsdag morgon. Måste man så måste man...


 

Efter en dag på jobbet sitter man utslagen i fåtöljen och ska snart äta så att jag snabbt igen kan återgå till det jag gör nu (fast utan datorn i knät.)

Imorgon efter jobbet hade jag tänkt att köra ett spinningpass och så även på torsdag (om jag överlever den morgonen.)

Jag säger redan nu god natt mina vänner.

Efter en mycket bra helg

så är det måndag igen. Egentligen så känns livet en aning meningslöst. Det hade vart skönt att ibland (väldigt ofta) inte känna stress och press angående dessa meningslösa helger. Varför gå ut och träffa folk man helst inte vill träffa? Visa att man är kvar i denna staden och verka tycka att det är livet. Varför inte bara vara, umgås med människor man faktiskt tycker om utan att en eller ibland två flaskor vin ska vara inblandade (det kan väl räcka med ett eller två glas?) Inte alls för början av detta inlägget skulle låta bittert. Men snart får det bli en ändring på det här...


Iallafall, jag har haft en riktigt mysig helg med mister nere i Blekinge. Kärlek sammanfattar helgen.


Och igår träffade jag Frida för första gången sen hon kom hem (i lördags) och på ett helt år. Efter att hon har återhämtat sig och insett att hon är tillbaka i Sverige och Halmstad så är det planering utav vintern som gäller.

What about Filippinerna?

Efter ett hett tips ifrån en jobbarkompis (som aldrig har vart där men vill) är Filippinerna. Why not? Vad säger du Frida? Jag tycker självklart att det är ett sjukt bra förslag, samt att vi lägger in lite Malaysia i det. Med andra ord - skippar Vietnam och Kambodja totalt?


Imorgon åker jag och R till Blekinge. Just him and I, vilket ska bli riktigt skönt. Vill ha han bara för mig själv, man får ta vara på den tiden man har so to say.

För övrigt så börjar jag kl. 7 imorgon så jag ska snart bege mig mot sängen.

(Vi skippar det som var för ett år sen...)

Julklappar och cykelfixar´n

Även fast det är över en månad kvar till jul så har jag nästan kommit på alla mina julklappar, eller - de jag ska ge bort. Det enda som är kvar är ett litet frågetecken på R och det största frågetecknet ligger på mamma och pappas. Fast som sagt är det någon månad kvar innan jag ska ha bestämt mig och det ska vara klart.


Från det ena till det andra. Jag har nästan fixat min cykel idag - ringklocka och baklampa. Framlampan var inte lika lätt för att det var fel sorts lampa jag fick med mig ifrån Biltema. Så det är tillbaka till Biltema imorgon för att fixa det sista innan jag cyklar lagligt.

RSS 2.0