Jag vill till Gekås !

Hemlängtan är ett faktum och jag sitter och kollar på gamla Ullareds avsnitt. Jag tror jag är kär i Mattiaz "Skandalen" Björling (som jag för övrigt är vän med på facebook.) Status ! När jag kommer hem till västkusten så är det ett av de första ställena jag ska besöka.

 


I helgen har jag vart ledig, skönt ! Imorgon väntas Stockholmarna och en massa att göra. Kommer bli en tuff vecka, men nu borde alla danskar ha åkt hem ? Fick även mitt slutdatum för säsongen och jag väntas komma hem till Halmstad i mitten utav april.

 

Nu ska jag hoppa in i duschen och se ännu ett avsnitt innan det är dags att sova.
God natt !


Saknar mamma, pappa och Harry


Hoppsan, dåligt uppdatering. Men har haft häcken full. Usch, nu har jag fått en rejäl släng av hemlängtan. Ser fram emot att rulla in på infarten på Lärkvägen 12 i april. Vår och förhoppningsvis sol ! Lite nya kläder och jobb på Maxi. Tydligen babyboooom så jag har förhoppningsvis en massa jobb att komma hem till. Pengar ! Och då är det jag som sparar dom. Inga onödiga köp.

Veckan som har gått har vart ganska så trång. Matilda och Emma var uppe vilket innebar ett trångt annex, men det gick. Lite halvdåligt väder i början men de/vi fick någon dag med sol. Tyvärr tog de ca 15 timmar för dem att komma hem till Halmstad. Dessa jäkla tåg !

Om 4 veckor kommer pappa och några av hans killkompisar ifrån innebandyn. Det ska bli sjukt kul att bara få åka skidor med honom, inte för att det blir alla dagar men lite mer än vad det blev när han var uppe sist. Och Lovisa den skunken åker till Österrike v. 11. Inte alls avundsjuk.

Nu ska jag bege mig mot sängen. Min sambo har redan sovit i 1½ timme.


En liten kille i somras. Gos i storlill mattes säng i Pukavik.


Massor av kärlek

Hade inget att göra en kväll för ett tag sen och kollade igenom alla mina "inlägg/dagar" på bilddagboken. Under den tiden jag och Robin träffades precis i början så har jag framför allt två bilder som får hjärtat att slå några extra slag. Både minnen och känslor som kommer upp. Hur spännande det var att åka till Falkenberg. Ibland sent på nätterna bara för att få träffa honom. Det har snart gått två och ett halvt år, men det känns inte som det. Och här står vi och väntar vårt första barn. Jag skojar ! Även fast det har vart sjukt tufft i mellan åt och det gick åt skogen nu i höstas så är jag mer kär än någonsin.



Snorförkyld

Ska tacka mina älskade mamma som smittade ner mig med henne baskilusk virus. Tjohoo, nu har jag åkt på en pangförkyldning. Förkylningen sitter inte bara i nästan utan hals och huvud också. Svettas, fryser, nyser, hostar, halstabletter i mängder. Det är kul att jobba, men inte idag ! Hoppas att jag kan sova några fler timmar i natt än vad jag gjorde natten som var.


Det blir med andra ord en väääldigt lugn kväll. Jag ska hitta något att kolla på och sen blir det en tidig sänggång. Och jag saknar Robin !

Ha en fortsatt trevlig fredagkväll.

Ingen rubrik

Visste inte alls vad som skulle bli inläggets rubrik, så det blev ingen alls. Jag sitter och kollar på ett utav mina favorit program -  Familjen Annorlunda. Dessa familjer med så många barn, herregud. Jag ska aldrig ha mer än 3 haha.

Idag har det var en jobb dag men imorgon är jag ledig. Ska bli skönt att få sova liite längre imorgon bitti. Sen ska jag umgås med Robin - äntligen ! Ska också tvätta, har fortfarande en massa tvätt. Tråkigt !

Och snart kommer Matilda, min syster. Hon och Emma kommer hit torsdag v. 7 och stannar till onsdag v. 8. Det var väldigt länge sen jag träffade henne. Sist var i början utav december. Även fast det faktiskt inte känns så. Min kära syster kommer och hälsar på. Åh, längtar !

Nu ska jag diska och fortsätta kolla på favorit programmet.

Nu är jag vuxen !

Herregud, igår blev jag hela 20 år ! Usch nu är jag gammal. Men det blev en runda till Systemet och oj så nöjd jag var när jag gick där ifrån med en hel kasse. Nu sitter jag och kollar på Melodifestivalen, funderar på om det blir någon färd till Kvillan eller ej...

I veckan har mamma, pappa, Lovisa och Harry vart här. Super mysigt. De bodde borta i Kalvåsen så det var en liiten bit in till "centrum" bara. Nu har de åkt hem, men det känns faktiskt helt okej. Om typ en och en halv vecka komma Matilda, v. 12 så kommer pappa och några kompisar till honom och sen är det så att det faktiskt nästan är dags att åka tillbaka till Halmstad. Sitter och kollar som en galning efter en vecka i sol och värme efter säsong. Men vet knappt vart jag ska börja. Vart ska man åka där de är varmt i slutet av april - början av maj ?!

Förresten nu när jag har blivit vuxen och allt så har jag blivit en iPhone rikare. Happyhappy !


Jag och min underbara mamma ♥


RSS 2.0