Midsommar 2010

...har passerat. Jag och Robin besämde oss i sista minuten att åka hem till Johanna för att äta med henne, Fidde (och Dan). Igår, midsommardagen åkte vi iväg med Robins mammas sida för att for hans mormor födelsedag. Så vi hade en lugn kväll, vilket någon annan också borde haft. Trevligt sällskap och en lugn fest när vi kom hem.

Just nu händer det inte alls så mycket. Jobb, träning och på lördag konfimeras Lovisa. Henne var jag, mamma, pappa och Harry och hälsade på idag. Kul att se henne. Både hon och jag tog i ifrån tårna när vi hade en sångstund i kyrkan. Att jag faktiskt kommer ihåg vissa av de där låtarna.

Med detta vill jag ännu en gång lova att jag ska bli bättre på att uppdatera.
Natti.

Personlig tränare

Nej mina kära läsare, det har jag inte gått och blivit utan jag har köpt en. Han heter Benjamin (är sjukt snygg), och vi ska minsann se till att få ordning och förhoppningsvis bort en hel del fett på min kropp. Bestämde mig idag, och på tisdag ska vi ha vår första timme. Innan jag träffade Benjamin för att prata om vad jag ville få ut utav en personlig tränare så fick jag ett nytt styrketräningsprogram utav Jennie. Satan vad hon körde med mig. Hej träningsverk ! Fast det är lika bra, då känner man att fläsket har rört på sig. Nu är jag taggad !


 

Förutom att jag hängt på gymmet så har jag även hänt i stan. Först med Vican och sen med Hanna. Köpt ett par nya Converse, vet inte vilket nummer par genom mina år, men ett tredje par i garderoben. Mycket nöjd. Sen fick jag håret klippt och utväxten igenfärgad. Kunde kanske hunnit med lite mer träningsklädköp, men Hanna tipsade om att Gekås ska ha en del (?!), vilket jag får se på torsdag. Imorgon är det jobb 8.30-17.30, och efter jobbet ska jag också och kolla på en ny matta.

Goder natt mina vänner !

 


Ett år sen

Eller - imorgon är det egentligen datum mässigt ett år sen vår bal var. Herregud vad tiden går fort !!! Kommer ihåg hur sjukt nervös man var när man tog de första stegen ut ifrån bilen och in på röda mattan. Eller, jag var nog nervös hela röda mattan. Men kul var det. Om jag hade kunnat hade jag gått om röda mattan om och om igen haha. Fast nu är man gammal och grå, studenten är över för länge sen och man har redan passerat 20 års dagen vilket innebar att man blev väldigt vuxen med en gång. Nej, nu överdriver jag. Nu leker livet. Ingen skola (ännu...), jobbet går bra, allt går bra. Eller nästan allt.


Jag och Robin på hans bal 29 maj 2009
(älskar denna bilden)


Jag och Anton på vår bal 7 juni 2009


Imorgon är det jobb och en glas nyhet, Vican (och Tolle) kommer på besök imorgon kväll. Både jag och Harry hoppas av glädje ! På tisdag ska jag träffa en instruktör och en pt, sen ska jag klippa mig. På torsdag slutar Lovisa skolan och för mig och Sara innebär det Gekås för hela slanten !

Jag och Harry skriver ett inlägg

Eller ja, det är mest jag som skriver. Harry ligger och vaktar så att ingen försöker bryta sig in, medan jag sitter ensam och kollar på Alvin och gänget 2. Trodde att jag skulle få sällskap men icke. Griffoner är kända för att samla ihop sin flock och i Harrys flock är det endast en som är hemma, eller där han är - och det är jag. Pappa är i stugan, Lovisa hos Vicky, Matilda hos Emma och mamma är på personalfest. Tror att det är framförallt henne som han letara efter eftersom hon brukar vara hemma. Nu har jag gjort i ordning en tallrik glass med valnötter och honung på. Får se ifall det är lika gott som det var i Grekland.

En stor händelse har hänt idag ! Tro det eller ej, men jag lever efter vad jag har gått igenom idag. Andrea Ingvarsson har tagit ett till hål i örat. Ja, ni såg rätt. Jag klarade detta och det gjorde faktiskt inte så ont som jag trodde att det skulle göra. Jag har hål i öronen sen innan men nu har jag tagit ett till jämte mitt andra hål i höger öra. Är otroligt stolt över mig själv.

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen och jaga fatt i Harry som ränner runt som en liten råtta i huset. Kommer att få minst fem utbrott innan mamma kommer hem om någon timme.

RSS 2.0