Midsommarhelgen

Den har varit bra. Fick nog i mig någon magbakterie igår som höll i sig en bit in på denna underbara dag. Men nu känns magen under kontroll igen plus att min gosekille har kommit hem.

Midsommarafton börjar med en lång sovmorgon och en hyfsat stor frukost på de. Fix, och även fast jag var ute i god tid fick jag stressa de sista. Iväg till Falkenberg, byta bil och ut till Vessigebro där midsommarfesten ska hållas. Blåst och lite regn stoppar inte. Upp med pressening, potatiskokning, salladshackning och vi är redo för midsommarmaten. Otroligt gott, det gjorde du bra Emma :) Kyligare blir det, på med kläder och så är det lektime. Tyvärr så gick det inte hela vägen för lag ett, men så är det ibland. Frida var blå om läpparna när lekstunden var slut, stackarn. Kvällen avslutas i hyfsad tid, men ändå blev det ännu en lång sovmorgon dagen efter. Seg med huvudvärk och magen som började krångla blev det lunch, sova middag och tårta. Lite ensamtid och en hemsk nattsömn. Ut till Tylösand med jobbet, lunch på Punch och tillbaka (dock med en bit buss) får avsluta helgen.


Midsommarmaten


Emma och Frida va mätta och taggade för lek


Lag 2, motståndarlaget


Lag ett


Äta kex och vissla leken


Solen kommer till Halmstad (?!)

Det är vad jag hoppas på. Suttit och kollat väldigt intensivt på klart.se - ocn enligt dom är det för en gång skull jag som har tur att kunna få ta del utav solen. Först var det planer  på en sista minuten, men nae det gick inte. Sen var jag inne på Stockholm, men biljetterna upp är ganska så dyra. Men med lite tur så kommer solen till mig istället för tvärtom. Strand, sol och ev bad väntar i veckan.

Nästa lördag kommer Emma och Zandra, då kanske vi också kan ha lite tur så att det blir strand plus afterbeach. Tummarna är hårt hållna.


P.S. Kan ju naturligtvis inte lägga ut bilden på det ev fina vädret. Men det kanske betyder tur och att det håller vad bilden lovar. D.S.

Nu får de bli en liten uppdatering

Nu är jag tillbaka efter att ha haft noll motivation till den här lilla bloggen på några månader. Som ni vet har jag vart på världens bästa resa någonsin! I höst börjar jag skolan igen, och i sommar blir det jobb.

Men jag har faktiskt ett litet problem angående jobb och framförallt sommar. Mitt sommarschema börjar nämligen inte förrän om 2 veckor, alltså tisdag v. 27. Vad gör man i Halmstad när de inte är fint väder under sommaren?! Man kan spendera sina pengar nu innan midsommar och löning på all rea som finns i staden, men man kan också spendera dom på att åka till solen. Och det är de sistnämda jag vill! Efter en rejäl diskussion med min kära pojkvän så fanns det inga vhanser att det skulle bli jag och han på den här resan jag vill göra. Men det finns ett hopp - Emma Gräntz. Jag håller tummarna till Gud, Jesus och alla änglar och andra gudar i världen att hon kan fixa ihop sitt jobb och åka med mig. Om detta går vägen så är det jag som får ta ett snack med min kära mor också...Men för tillfället lägger jag de åt sidan. Hej solen?!


Thailand, Ko Tao 2011


RSS 2.0