Grenandersgata 8B

Lägenheten här i Skövde tror jag bara har hängt på min lilla tur, som jag inte tycktes ha ifrån en början när de kom till pluggande. Måndagen var lyckan stor. Tisdag och onsdag var vi alla ganska stora frågetecken. Men jag och mamma hade bokat in några visninar och skulle åka upp till Skövde på torsdagen för att gå på dessa plus träffa en bostadskordinator. På onsdagen var jag uppe i Falkenberg på kräftskiva och fick då ett telefonnummer till en snubbe Kajsas kusin (?) bott hos. Så när vi kommit en bit påväg upp till skövde på torsdagen testade jag att ringa numret jag fått. Jajjemän, Guner svarade och hade eventuellt en etta som stod ledig. Efter mötet hos bostadkoridnatorn som mest var förvånad för att jag ev hade fått tag i något eftersom det var ganska svårt att hitta något i staden önskade oss iallafall lycka till. Om jag inte skulle få något hade hon ett studentrum till mig i Södra Ryd (vi från Halmstad - typ Andersberg.) Vi mötte upp Guner, kollade på lägenheten som var ett totalt renoveringobjekt. mamma började pruta och efter några timmar med fundering och kontraktskrivning var lägenheten min. Lycka!

3 dagars målning, fix och trix sen var det bara att flytta in. Så idag har jag bott här exakt en vecka och jag fullkomligt älskar mitt nya crib. Så nu bjuder jag på några bilder från när allt precis var klart och fixat. Fler kommer inom kort.

Förebilder

 

Efterbilder


Hej från Skövde!

För att verkligen skriva av mig och berätta lite vad som har hänt sen de sista inlägget som var total depp så får ni det här!

Fick reda på första antagningen till skola den 14 juli. Och då försvann marken under mina fötter. 20 minuter innan det var dags att åka till jobbet kom svaret. Antagen till Östersund! 100 mil skulle jag ta mina väskor och flytta. Min självsäkerhet om Karlstad var bara att svälja och ta tillbaka. 14 reserv i Skövde, så det var bara att be till gud att detta skulle gå med sig. Hur det än gick så skulle jag börja plugga nu, det sa pappa och då skulle de bli så. Skämt och sido, nu är jag glad att jag har börjat. Den 8 augusti var de dags för antagning nummer 2! Kvällen innan hade jag svårt att äta, koncentrera sig och var allmänt stressad. Tur att det var teater med familjen Olsson som stod på schemat. Hade hört från olika håll att om jag låg 14 reserv borde det inte vara några problem att komma in, men vad som helst kan hända. Efter några timmars försenat svar från studera.nu kom svaret - 3 år i Skövde stod på schemat. Glädjen var stor att jag slapp flytta 100 mil, istället blev de "bara" 23 mil.

Så nu befinner jag mig i Skövde och har gjort ca en vecka nu. Stor trivs och kommer aldrig flytta hem igen (skojar!) Skolan har faktiskt redan dragit igång lite smått och nu denna veckan blir det väl bara att tuta och köra.



RSS 2.0