Min man åkte ut

ikväll!


Dödsmegasuper trött!

Efter en arbetsvecka (som vilken normal person som helst jobbar) är jag helt slut! Det kan i och för sig bero på min sjukdom som fortfarande inte riktigt vill ge med sig, men också för att jag verkligen inte är van vid tempot och att gå upp 06.30 på mornarna. Men jag ska väl också kunna vänja mig vid detta.

Efter jobbet idag så var bara jag, mamma, pappa och Harry hops farmor och farfar för att farfar fyller år idag. Jag har hunnit skjutsa mamma och pappa till en fest och ätit. Men nu ligger jag och Harry i soffan och kollar på Twilight. När han vill kan han vara riktigt gosig, men bara på hans villkor. Nu gäller det bara att inte somna. Work tomorrow.


I´m in love

Jag hittade mina skor idag! Eller egentligen hittade jag dom igår, men hade världens otur - de fanns inte i min storlek. Fast idag så hittade jag dom igen, till och med lite billigare än vad dom kostade i butik igår. Dessa kommer att användas flitigt i vinter. Jag älskar dom, helt enkelt älskar dom.


Jag börjar friskna till ifrån min host, snor, ont överallt sjukdom. Det är bara halsen som inte riktigt vill bli bra men än finns det hopp. Har jobbat två dagar mellan 8-17 och igår 8-12. Eftermiddagen blev det en runda till Gekås! Alltid lika roligt att åka dit, men tyvärr var det ganska utplockat fast ändå blev det 1300 kr. Det är ganska konstigt faktiskt.


Imorgon är det jobb, sen är det faktiskt helg. Det ska bli så skönt att få sova lite längre än på söndag. Det är ett plus att jag kommer få vakna upp med

Jag hatar min hosta!

Åh, någon smart människa kan väl försöka få bort min sjukt jobbiga hosta?! Får snart spader. Har ont i hals och huvud. Nu ligger jag och Harry på soffan så som jag gjorde nästan hela dagen igår, hoppas att det hjälper så jag kan jobba imorgon.

Det finns inte så mycket mer att skriva. R kom hem igår vilket innebär lycka. I veckan är det jobb och ev det mycket omtalade och omtyckta varuhuset Gekås.


Mina finafina killar


Då va det dags igen

för en förkylning. Näsan kliar, halsen krånglar och huvudet hänger inte med. Nu är den här, men hoppas att den blir kortvarig.

Ikväll skulle det blivit en socialkväll, men ikväll blir det en kväll med Harry. Inte lika socialt men lite gosigare. Och imorgon kommer mitt hem. Borde kanske inte sakna honom så mycket efter en vecka (men det gör jag.) Han ska (nog) vara borta i några fler veckor efter jul. That sucks. Men nu får jag ta vara på den tiden han är hemma.


Är ganska nöjd med mig själv

När det ser som mörkast ut så kommer min underbara mamma och säger en del kloka ord och då löser sig lite utav mina problem. Inte för att jag har hittat motivationen helt och hållet, men nog börjar den smyga sig på. Det kanske inte bara är mammas förtjänst, Matilda och foton har en hel del med det att göra. När det gäller mitt problem med ryggsäck (som egentligen inte är något att sterssa med) så sitter jag och googlar och hoppsan, hittar jag en som faller mig i smaken både pris och snygghet (fast snyggheten spelar ingen större roll i detta fall, men ett plus.)

Imorgon innan jobbet ska jag gå in och spana in den, annars är det jag som beställer hem den det första jag gör när jag kommer hem imorgon kväll (innan Johanna, Emma och Emma kommer).

Nu saknar jag dig

Snöpremiär och utflykter

För 5 min så stod Harry i trädgården som ett stort frågetecken. Han som brukar vara svart var ganska vit. Det betyder att Halmstad fick sina första snöflingor idag. Det hade vart kul om det fortsatt och legat kvar, men kanske inte i mitten utav oktober.

Och mitt upp i snöandet sitter jag och kollar utflykter i Vietnam och Kambodja. Vart hittar ni som har vart ute och rest era "utflykter" egentligen?! Jag vet att det inte är någon brådska med att leta och söka, men jag måste bli lite taggad. Just nu är jag minst taggad på den kommande vaccinationen. Har kommit så långt att jag ringt 1177 (sjukvårdsupplysningen) men istället för att hon skulle rabbla allt som man behöver skulle jag kontakta min vårdcentral för de visste vad jag hade sen innan och vad jag behöver. Så när jag får tag i min resekompis som är ute och far i Us and a, eller när hon kommer hem så får jag nog se till att boka tid.



Försovning men jag är trött

Som rubriken lyder är det min dag. Regn och rusk, en kall arbetsplats och nu väntas en kväll med bara sevärda tv program. Tur att jag inte började tidigt idag utan middagstid, för annars hade hade vart kris i lägret i morse. Fast allt löste sig och jag kunde snabbt igen lugna ner mig.

 


Från lägenhet till ryggsäck

Har fortfarande inte riktigt släppt lägenhetstänket, men nu måste jag lägga det åt sidan och hitta resetänket. Även fast det är 4 månader kvar till jag och Frida åker så är det ändå en del som behövs fixas. Vaccinering ryggsäckinförskaffning (ny eller begagnad), småsaker, utflykter och resemål i länderna.

Och en sak till som har med resa att göra - jag vill åka skidor!!! Nu har R vart iväg i några dagar (men han kommer snart hem igen) och igår fick jag ett mms som inte var kul - klarblå himmel och vitt. Jag måste se till att ha tid och pengar för att åka ner och kanske upp för nu är det riktigt illa.

 

Imorgon ska jag jobba igen och halva veckan har gått. Men det är inte helt fel.

 


Längtar bort

Ännu en gång får man ångest när man inser att man är 20 (snart 21) år och bor hemma. Det kanske är dags att göra något annat? Men söka och skaffa lägenhet för sakens skull eller vänta och skaffa en ordentlig till hösten då mina tankar är att börja plugga? Har nu suttit och kollat på studentlägenheter i olika städer där de programmet jag vill läsa finns. Fast den staden jag vill mest kan jag bara drömma om. Men det känns ändå som om det är dags att skaffa sitt eget snart. Nu blir det att jag kommer att bo hemma nästan ett år till (10 måndader i allafall.) Men bort ska jag om 4 månader för att vara borta i 2 månader, GÖTT!


Måndag igen

Idag fyller farmor och år och då kan ni bara gissa vart jag befinner mig ikväll efter jobbet...

Helgen är över och det är måndag igen. Tänkte att jag skulle storstäda mitt rum innan jobbet. Med storstädning menas dammsuga, nya lakan, damma osv.

Fredag kväll spenderades i Kungsbacka för att kolla när Lovisa (och hennes lag) spelade mot Aranäs. Kunde haft en roligare fredag men kan inte säga mer än att jag saknar att spela handboll. Lördagen var det jobb där vi slog den höga budgeten för dagen. Kändes bra att kunna gå bort till kvällenssällskap, Sofie och Lovisa. En riktigt trevlig kväll! Och igår, baaaambabaaam - Ikea med mamma, pappa, farmor och farfar. Hela dagen gick (vilket jag förvisso var ganska glad över) och jag fick med mig hem två bädd set och en ram. Men de andra fick med sig lite mer. Nu vill jag flytta hemifrån...

Är verkligen riktigt avundsjuk!

Om ca en timme sitter R på en buss som ska ta honom ner till Frankrike där han ska på utbildning i en vecka. Är väldigt glad för hans skull med jag är verkligen riktigt avundsjuk! Jag vill också åka skidor!!! Och lite mitt i mellan min glädje och avundsjuka så ligger det en stor saknad. En vecka, två helger (det är oftast på helgerna vi kan ses.) Det kommer att bli tomt, but i will survive! Fick pussa en hel del på honom både igår kväll och idag innan han skulle åka vidare.


 

Idag väntas en dejt med Emma och antagligen en ensamhemmakväll med Harry. Imorgon blir det jobb och sen ska jag träffa Sofie.

Den fjortonde oktober

Ibland är det verkligen jobbigt att skriva någon rubrik, som idag !

Klockan ett ska jag (äntligen) möta upp Malin i stan för att äta lunch. De skulle blivit igår men jag fick hoppa in på en jobbdag så jag är glad att hon kunde idag istället. Senare i eftermiddag ska jag till metropolen Falkenberg för att hjälpa R att packa och sen blir det mysfaktor på hög nivå.

Jag har kommit på en sak. Kanske att man skulle försöka ta en dag i taget och inte planera så mycket? Det var inte för om några veckor sen jag började planera min helg när det fortfarande bara var måndag eller tisdag. Kan tyckas lite stressande men det är ganska gött, för då vet man vad som väntar en. Jag får nog ta och fundera lite mer på det där med ickeplanerande.


Tisdag kväll

Jag är trött, men jag borde verkligen inte vara det. Kanske ska gå och lägga mig lite tidigare ikväll än vad jag gjorde igår. Dagens i - landsproblem, eller nått liknande. Idag var det jobb och fick en bamse kram av en jobbarkompis när jag skulle parkera min cykel innan vi skulle börja. Då blir dagen så mycket roligare. Överraskning, men fick en hel jobbdag imorgon också (lycka!) Tyvärr blir det ingen lunch med Malin, men jag hoppas att få skjuta på den till på torsdag. Jag tycker om min arbetsplats, jag tycker om min chef, mina jobbarkompis och oftast våra kunder.

Efter jobbet imorgon ska jag träffa Johanna, vilket jag inte ha gjort sen i början av september - innan jag och Robin var i Bulgarien. På torsdag ska jag åka till Falkenberg för att säga hejdå till mister R som åker på utbildning i Frankrike på fredag. Är så fruktansvärt avundsjuk!!!

För att avsluta inlägget så tror jag att Sverige förlorar mot Holland ikväll.

 


Lite nytt

Har inte skrivt här på länge, det fanns inte så mycket lust och så mycket att skriva om. Inte för att det kanske finns det nu, men jag tror att jag måste ha bloggen för att skriva av mig även om jag vet att jag inte kan skriva allt det jag vill.

Gå vidare, nytt kapitel, nya möjligheter och nytänkande. Riktiga vänner består och det är dem man ska ta vara på. Saknader är stora, men om du verkligen älskar någon så kommer kärleken bestå. Äventyr och resor som kommer få minnen för livet. Välkommen, nu börjar det...!

RSS 2.0