And Bulgarien it is

Kom på att jag inte nämna den närmsta resan, som ifs bara är en vecka men som är minst lika eftertraktad. Jag och Robin ska åka till ett land varken han eller jag har vart i - Bulgarien. Har alltid vart emot de landet, men fråga mig inte varför. Men detta ska bli sjukt kul ! Jag ska inte ta åt mig äran när det faktiskt var Robin som hittade detta sjukt fina hotell till ett riktigt bra pris ! Vi åker den 16 och kommer hem den 23 september. "Bara" ca en och en halv månad kvar...


Nu är det dålig uppdatering

...igen ! Men vad ska man skriva här ? Skriver när jag vill berätta något och/eller om det häånt något. I detta inlägget måste jag skriva av mig.

Som sagt, snart är stunden inne för mig och Frida, eller mest mig att få tummarna ur och köpa våra flygbiljetter till Thailando. Var inne på Big Travel idag (bästa resebyrån någonsin !) för att kolla läget, priser m.m. Någon som har erfarenhet av sånt här ? Vill ha lite tips angående biljetter och hur man tar sig runt där borta. Hört att buss är ett hett alternativ. Inför resan har min förståndiga moder sagt till mig att införskaffa mig bra skor, skit skor kan man köpa där nere är hennes åsikt. Och givetvis så kommer jag att följa min mammas råd. Imorgon är det jag som införskaffar mig ett par Ecco sandaler. Ja, ni hörde. Men hur sköna är dom inte ?! Provade dem idag inne i affären och jag hade nog kunnat ta på mig dom på en gång och traskat runt i stan med istället för mina (platta) Converse (som jag för övrigt äääälskar).

Är dom inte ganska tuffa ändå ? Vill nog ha dem i denna färgkombinationen, de svarta blir så himla svarta. Och det är snyggt med lite rosa bland allt de naturfärgade (några sömmar är rosa). Så nu jäklar, nu är dey bara ett par till skor som fattas (eller ja, det blir nog ett par jag har hemma sedan innan). Nu är jag fit for foght för Asien, som är ett halvår framåt i tiden...

Thailand

Istället för allt tänka på att börja skolan så har jag nog bestämt mig för att satsa på det till nästa höst istället. Som de flest jag pratat med säger: "Är du inte motiverad så ska du inte börja". Tror nog att jag lyssna på det rådet.

Därför så har jag hittat min resekompis som blev det absolut bästa. Mina damer och herrar - Frida Lejfjord. Vi två ska köpa en massa kartböcker (kanske en gps) och sen bege oss till Asien i några veckor. Nu letar jag biljetter förbrilt. Det ser ut som om jag har hittat (med ett säkert flybolag) fram och tillbaka för ca 7000 kr per person. Ska bara få igång min Skype så får jag samtala med min resekompis. Men ni som har vart i Thaliand, eller Asien i övrigt - några förslag på vad man ska tänka på ? Både när det gäller sevärdheter, flygbiljett, shopping m.m. ?


 

Ikväll ska jag "fira" min namnsdag med att umgås med Sara Sköld. Än så länge ser planerna ut som om vi ska köpa med oss mat ifrån Maxi och sätta oss nere på stranden.

RSS 2.0