Hade kunnat stanna en vecka till

Grekland och Karpathos var underbart ! Den människa som får chansen att åka dit borde göra det. Jag ska göra om det igen. Människorna var väldigt trevliga (förutom kärringen i butiken där Sara köpte sin plånbok). Men det är sånt man får leva med. Shoppingen var hur bra som helst ! Det kunde man inte tro om en sådan liten ö som Karpathos. En lånklänning under 200 kr, underbarp sköna flipflop för samma pris och tre par Ray Ban glasögon för sammanlagt 30 euro (vi alla förstår att detta inte är äkta vara). Har endast ett fåtal bilder på mobilen, resten har Sara från sin kamera som jag givetvis ska få.

Snart ska jag hoppa in i duschen och senare i eftermiddag bege mig in till stan med min trogna vän, Saras. Och vet ni vad ? Vi ska shoppa, vilket vi inte alls har gjort denna veckan. Imorgon är det personalfest, tagga.

P.S. Åh vad jag har saknat dig ♥ D.S.


Utsikt ifrån restaurangen


Havet och stranden


Pigadia, Karpathos stad

Om ett dygn är vi nästan framme på Karpathos. Och här sitter jag med Harry jämte mig och borde ta tag i att inom en snar tid vara färdigpackad. Borde rensa ut bland de kläder jag lagt fram vad som är viktigast att ta med sig. Vad detta är svårt ! Veckans väder ser hyffsat ut. Fredagen ser än så länge lite smått halvkass ut, inget regn men mulet. Resten av veckan så ska solen skina och vara ca 25 grader varmt.

Om jag inte hinner vara duktig och uppdatera (som jag annars inte är) får ni ha en bra vecka hemma i Sverige.
Puss&kram


Två dagar kvar

...sen är det dags för mig och Sara att flyga ner till varmare breddgrad (jag och mina breddgrader...) Håller tummarna för att vädret ska vara tip topp. Ser liite mörkt ut för oss på fredag, men då får vi la göra annat (?!) Håller på att packa. Borde ladda ner mer musik och lägga in på ipoden, men det är nog de mest tråkigaste som finns. Har ingen inspiration när det kommer till musik. Mitt rum ser ut som en bomb. Det ligger saker överallt ! Och idag är det jobb från 12.30-21.15. Men har imorgon på mig med att packa det sista. Borde kanske vart bra att få ner det mesta idag...?

Hey ho, lets go.
Puss och kram.



I´d rather be with you

Ska snart gå ner och stryka lite samt umgås lite smått med mamma och pappa. Vet inte om det blir å mycket utav den varan på ett tag framöver. Har jobb nu varje kväll fram till vi åker på torsdag. När jag är hemma så är de på jobbet och tvärtom. Men varför hänga läpp när jag vet att de faktiskt alltid finns där, på ett eller annat sätt.

I helgen har det var jobb, jobb och jobb. Lovisa har vart på konfirmationsläger och kom hem och hade fått någon ny Stockholms dialekt. Hur trött blir man inte ?! Ungen har vart borta i 4 dagar och vet knappt hur man pratar, hur ska det då låta efter 3 veckor ?!

Avslutar med världens för tillället bästa låt.

En sjuklings inlägg

Och nu är den här, förkyldningen innan Grekland ! Märk mina ord - innan. Den ska vara helt borta om en vecka då jag ska börja packa inför en vecka i värmen med Sara.
Ikväll, eller senare i eftermiddag ska jag till Robin. Imorgon har jag en ensam eftermiddag (antar jag), så då tänkte jag att jag skulle åka till Gekås för att få bytt min plattång som har gått sönder. Ska bara leta upp kvittot...Imorgon kväll ska vi fira Robins farmor Berith som fyller 70 år. På torsdag väntas det jobb, hela helgen blir jobb.


Snart Grekland baby !

Åg vad det ska bli skönt att komma ner till värmen. Här är det lite för dåligt utav den varan. Det är snart mitten av maj och det är knappt 10 grader ute. Idag är jag, tro det eller ej men ledig. Så jag tänkte snart klä på mig, och sen åka bort till mormor med Harry och kolla om hon är hemma. Har inte träffat henne på väldigt länge, det borde vara dags nu. Natten som var har inte vart den bästa. Håller tummarna för att en förkyldning ska bryta ut. Halsen gör ont, magen har vart helt väck och gårdagens mat höll ett tag på att komma upp. En dag med chill tror jag står på listan idag.


Hoppsan, sjukt dålig uppdatering !

Men så mycket har de inte hänt på två veckor. Eller ja, som ni säkert redan vet har jag kommit hem till Halmstad igen. Skönt och vardagen kom jag snabbt in i igen. Jobbat har jag gjort sen dag två i Halmstad.

Det var Valborg i helgen, med andra ord i fredags. Jobbade till 15.00 på eftermiddagen sen åkte jag till Falkenberg för att spendera kvällen. Mysigt att träffa Robin igen, och trevlig sällskap hade vi. I lördags hade jag och Sara bpkat bord på Harrys sen var vi och såg Flickan ifrån ovan på bio. Även om filmen inte var som jag tänkt mig så lipade jag som en liten unge. Idag har jag myst med lillkillen, umgåtts med mamma och kollat sista och avgörande matchen mellan Ystad och Drott. Tro ni inte att Drott går och vinner och har tagit sig till final, som går av stapeln på lördag nere i Malmö. Sjukt osis att jag jobbar denna kväll och kan inte ens höra den på radio, skandal. Får ha sms uppdatering under hela matchen. Och i eftermiddags kom Robin ner. Vi gick en liten runda på stranden och köpte glass.

Wohoooo, om tre veckor har jag spenderat ca två dagar på stranden med Sara. Det började med att vi pratade ytligt om en sista minuten och nu är det verkligehet (även om resan inte är bokad ännu). Vi båda fick semester och nu är det som sagt bara resan som saknas. Detta ordnas imorgon, oh yeah !

En halv lång uppdatering, men nu efter min sms deklaration så ska jag nana. Träning, resebokning, Vican häng och teater på Sturegymnasiet väntar imorgon.

Nattinatti !

RSS 2.0