Jag vill till solen

Bilder ifrån Rhodos 09

 


Jag har ganska så tråkigt

Jag vet inte vad jag ska göra en förmiddag som denna. Annexet är ganska så städat, att gå till Kalvåsen är ganska för tidigt och det finns ingen roligt att hämta på varken tvn eller datorn. Hm, vad gör jag ?!

Imorgon

Wohoo, om ett dygn är min älskade familj här ! Fast börjar bli lite orolig för promenaden bort till Kalvåsen, det kanske är för långt ? Det får ta den tid de tar. Har laddat min ipod med lite ny musik så det borde nog gå bra.

Ikväll vet jag inte vad som händer. Har fortfarande sjukt ont i min svanskota, och jag tål inte värktabletterna jag fick så har fått gå från ganska starka till panodil. Linda Bengtzing på HC, men icke att jag har de kortet som kostar 1200 kr. Endast för ikväll räknade jag ut snabbt och lätt att jag minst får betela runt 200 kr. Värt de ? Antingen blir det förfest någonstans med panodil som mina bästa vänner, packning inför den lilla flytten i en vecka eller så sätter jag mig ner, glor på något och äter min Ben and Jerry.


Snartsnartsnart

Nu är det inte många dagar kvar till mamma, pappa, Lovisa och Harry kommer upp till mig. Längtar och jag saknar dom så otroligt mycket. Matilda träffar jag v. 7 då hon och Emma kommer upp. Mest saknar jag Harry. Bilden är ifrån somras, men nu är han en stor kille.


 

Hittade HM´s vår katalog på jobbet så den hann jag kolla i ett antal gånger. Åh, vill shoppa. Ha nya kläder. Först ska det ske förändring men ibland vill man skjuta fram tiden lite och få lite ljusa tider. Idag när jag gick hem var det nästan snöstorm. Hoppa att det är så en stund imorgon så att jag inte har dåligt samvete att jag ligger inne på förmiddagen. På eftermiddagen ska jag gå ut och gå en låång runda. Kvällen blir det antagligen Lindvallen och hälsa på Julle m. familj.

 


Världsbäst


Bo diddley

Nu har jag fått denna underbart glada låten på hjärnan. Minne ifrån after skin på Högis förra lördagen då jag och Emma nästan stod längst fram och dansade ikapp med de andra gamlingarna som var där.




Idag har det vart en slappedag som slagit alla rekord här uppe. Sov till klockan 1 ! Men då var jag ganska hungrig när jag drog upp Robin. Innan han började jobba så lämnade han av mig, packa upp matvarorna, på med skidkläderna och iväg till backen. Självklart gjorde jag en kalasvurpa igen, men denna gången blev det lite värre än förra gången. Landade på svanskotan och nu ser det ut som om jag skitit ner mig när jag går. Skulle ev. blivit HC ikväll men nu är det ett minne blott. Sitter hemma och lyssnar på gammal musik och knarkar värktabletter.

Förresten så blev det ju ett skidköp idag. Mina egna skidor på 10 år, herregud. Känner mig nöjd med köpet för dessa är några jag kan utvecklas på.


Nordica Dobermann spitfire


Harrys favorit


Enligt mamma så är detta inte Harrys favorit på tv.

Nu har jag suttit och skrivt personligt brev och cv igen. Jag som trodde att det var slutskrivet, men det är bara början. Jag ska snart gå och lägga mig så att jag orkar morgondagens jobb. Sista dagen innan det är dags för en heldags ledighet, vilket kommer att innebära skidåkning. Mathilda, min sambo flyttade tillbaka till Sälen idag. Hon jobbar bara högsäsong så hon börjar om några veckor.

Men nu är det dags för sängen.
God natt !

Tio dagar kvar

till mamma, pappa, Lovisa, Harry och kanske Matilda kommer upp hit till Sälen. Längtar verkligen jätte mycket, Gud vad jag saknar dom !

Jobbjobbjobb står på schemat. På söndag har jag min första lediga dag på några dagar, och då ska jag åka skidor. Dags att införskaffa sig egna skidor så nu måste jag testa ut ett par. Kanske kan bli ett par likadana som Robin.


Ska också säga att igår födde Rosita äntligen sin lilla flicka. Har ännu inte fått något bestämt namn, men om de står fast vi det namnet de sagt ifrån början så blir det Jacline (vet inte riktigt hur de ska stava de.) Nu vill jag hem till Halmstad och träffa den lilla skrutten.


Casper i Arvingarna

Nu ni ska ni få höra på något coolt. Igår när det var after ski på Högis (Högfjällshotellet) så spelade Arvingarna, som för övrigt firar 20 år som band i år. Men det hör inte hit så mycket. Jag fick Caspers autograf ! Det ni, nu har jag något att skryta med. Jag och Emma stapplade fram och tog till och med ett as fullt kort tillsammans med honom och någon annan i bandet. Så nu sitter hans autograf snyggt på min anslagstavla här hemma i Fäboden.

Robins familj var på besök torsdag - söndag. Efter tre dagars åkning har jag en sån sjuk träningsverk i mina vader, men imorgon är det mer skidåkning och ännu fler skidor att testa. Ska snart ha mina egna.

Nu ska jag laga mat sen kolla på film med en Ben and Jerry.


Bildbevis ! Dock klippte jag bort mitt tjocka halvt uppsvullna ansikte. Så Emma, Casper och någon annan cooling i bandet fick vara med istället. Orginalbilden ligger tyvärr på facebook.


Världens kalas vurpa

Har en sån sjukt värk i hela kroppen. Snacka om mörbultad. Åkte bräda (snowboard) idag för första gången i mitt liv. Tror inte att detta är något för mig eftersom jag fick besöka sjukstugan för första gången. Sista åket innan jag skulle ge upp så gjorde jag världens kalas vurpa och knät som tidigare vart dåligt sa hej då för en stund och stack till månen och tillbaka. Nu är de tillbaka men rejält tillsmockat. Skulle vila någon dag så att jag förhoppningsvis kan bege mig ut i backen på fredag, fast denna gången med skidor.

Livet knallar och går här uppe. Pratade med mina systrar och mamma idag. Tror inte att de två yngre damerna är klocka i huvudet, framför allt inte den mellersta. De kommer snart upp. Om jag inte har räknat fel så är de typ 17 dagar kvar. Längtar !


Lilla huset på prärien

Det absolut bästa just nu. Fick första och andra säsongen i julklapp och måste ha alla 6 - 8 säsongerna. Man gråter, skrattar, skäms och blir förbannad. Skulle dock aldrig vilja leva på den tiden. Ni som inte har sett ett enda avsnitt tycker jag borde göra det. Nostalgi. Serien gick på tv för flera år sedan. Ganska gammal, spelades in på 1970 - talet.

Men nu ska jag krypa ner i sängen och se ett avsnitt till. Imorgon är jag ledig och då blir det skidåkning. Vädret ser ut att bli hyfsat - mulet/sol och ca - 8 till - 10 grader.


Nu är han vuxen på riktigt

Det är han verkligen, Robin. 20 år fyllda, systemålder, får betala läkare och tandläkare. Då kan man inte vara något annat än vuxen. Om fyra veckor är jag också vuxen i så fall. Ett väldigt stort grattis till honom iallafall.

Idag har det vart jobb, bara två dagar till sen är jag ledig. Kunde inte låta bli en jacka idag. Kan vara bra att ha en "extra" liksom. Kvällen har bestått utav en väldigt god middag med Josefine och givetvis en massa prat. Ska försöka sova nu så att jag orkar med morgondagen på jobbet. Vem vet ifall det kan trilla in lite folk som är ute efter "varma" sockar och vantar samt balaclavor ("rånarluvor").

Nattinatti !


They´ll be damn proud of me

Nu ska jag snart sova. Är trött, men igår var en kanon kväll. Kom igång lite för sent kanske, men det får vi ändra på till nästa gång. Imorgon fyller Robin 20 och idag eller imorgon tänker Rositas lilla flicka i magen (förhoppningsvis) snart ploppa ut. Tänker på dig min vän.

Nu har jag nog bestämt mig för vilka/vilken klocka. Det ser faktiskt ut som om jag ska beställa mig 2 stycken. Kan nog inte riktigt bestämma mig och klocka har jag som armband.

Färdigpratat. Nu är det 22 - nyheterna så ska snart bege mig mot sängen.
Sov så gott.



Alla älskar vi väl klockor ?

Fick en underbart fin klocka av Robin i julklapp och nu är jag inne på en Knokk klocka (som verkligen "ingen annan" här uppe i norr har). Vet inte hur det ser ut i söder ännu. Men får jag väl se i april. Fast så är frågan, vilken färg ska man välja ?! Lila, vit eller röd är det som står högst på listan. En lila klocka fick jag utav Robin i julklapp så det kanske hade vart roligare med någon annan färg ?



Idag har jag vart ledig så det har vart nästan en heldag i Lindvallen. Införskaffade mig ett nytt tunnt pannband, en "snusäsduk" med fleece på insidan samt en ny sminkväska. Sen så blev det lite mat på de. Ikväll har hyrsan samt shopen i tandådalen vart och ätit och bowlat på Experium. Detta måste besökas. Ganska så häftigt faktiskt. Nu fattas bara badet. Imorgon måste jag tvätta och sen är det utgång som gäller.

 


Snart

Snart kommer min lillkille. Ungefär 28 dagar kvar till han med restan utav familjen kommer. Det ser dock inte ut som om Matilda kommer med den veckan men kommer senare under v. 8.

Nu ska jag kolla på tv och sen sova. Otroligt rolig uppdatering.


2010

Så var det ett nytt år. Har inte uppdaterat eftersom jag har jobbat både igår och idag. Igår var de hemskt att gå upp. En taskig mage och för få timmar sömn. Mycket folk men jag stod på benen hela dagen. Min nyårsafton betod utav en ledig dag, vilket innebar skidåkning. En god lunch och sen en vilostund hemma i sängen. Åt hemma hos Robin, träffade hans sambos och senare begav vi oss ner till Sälen byn där de var fest. Skulle åkt upp till Tandådalen och Kalvåsen för att gå på fest men när vi skulle beställa taxi så fick vi en vid 03.40 - knappt värt det. 12 - slaget var fint och en stund senare åkte vi hem. Jobb och trötta. Men det var en trevlig kväll med nya trevliga människor - tack !

Nu ikväll är det min första ensamma kväll på ett tag. Det kommer att bli mat och sen chill framför Lilla huset på prärien. Fick de första två dvd boxarna i julklapp.


RSS 2.0