Väldigt ovanligt trött

Okej, somnade sent igår men att gå runt som en zombie hela dagen har inte vart jätte kul. Imorgon är jag ledig och då ska jag och Nathalie ev till Experium och Zaunaworld. En stund lugn och ro kan sitta väldigt bra. 6 arbetsdagar återstår utav min tid i Sälen, vilket är sammanlagt mindre än en vecka.

Igår var jag, Klara, Olivia och Lisa i Trysil. En isig och halkig väg dit och en väldigt skrattig väg hem. Vadå övertrötta ?! Dagen var super bra. Bra sällskap, mindre bra snö, lite för flacka backar och solen hade kunnat skina lite mer. Som sagt, kanon ! Bowlingen på kvällen blev som den blev, men sånt får man ta.

För er som befinner er i Sälen tycker jag ska ta en tripp till Tandådalen skishop för att vi har en kanon rea. Hitta just ditt plagg innan någon annan gör det - haha. Hej reklam !

God natt mina vänner.


Det börjat ta slut...

Idag åkte Michaela, på lördag åker Olivia och om två veckor åker Nathalie. När jag åker, det får vi se. Det är ju inte bara mig det hänger på. När Olivia åker på lördag är det jag och Klara kvar ifrån gänget. En vecka tillsammans (tyyp) är vad vi får vännen haha. Sen har jag alltid Lisa på jobbet som en solstråle när det är som jobbigast.

Men imorgon då smäller det, full fart till Trysil ! Tillsammans med tjejerna Olivia, Klara och Lisa (vilka annars ?!) drara vi till grannlandet för lite skidåkning och sånt där. Det behövs nu.

Nu ska jag sova så att jag orkar med den låånga morgondagen.


Storlillmatte är så stolt !


Sista söndagen i mars

Och det är helt sant, vilket är ganska sjukt. På torsdag går vi in april. Har en ganska så najs vecka framför mig med rea, en del ledighet och förhoppningsvis lite sol. Innan halv 8 idag såg var det bestämt att jag, Klara, Olivia och Lisa skulle till Trysil men nu ser det hela en aning mörkare ut. Vi får la se vad morgondagen har att erbjuda.

Pappa och hans fyra kompisar har vart uppe torsdag till idag. Kul att få åka lite skidor med pappa, blir sista gången för denna säsongen. Vädret igår, lördag var väl inte det bästa. Låga moln och regn är inte det optimala skidvädret. Då var fredagen mycket bättre med 14 grader och klarblå himmel.

Nu ska jag diska upp efter maten, sen ska jag fortsätta kolla på Johan Falk.

P.S.D.S.

Kanelbullar

Idag har jag och Emma vart väldigt kreativa, vi har nämligen bakat kanelbullar. Idén uppkom när vi insåg att solen inte skulle komma tillbaka, utan gått i moln för dagen och att vi inte orkade dra oss till backen. Bullarna blev otroligt goda, men jag tror att hennes variant på kringelaktiga bullar blev goadast. Så ikväll är det bullkalas i annexet, välkommna.



Nu sitter mina killar hemma hos mig i Halmstad och myser. Om jag är avis ? Nej då, hur kan man tro något sånt ? Jag är fruktansvärt avis, det går inte att beskriva med ord. Jag vill hemhemhemhem !!! Mini lillkillen hade med husse och jobbat idag, duktigt. Han hade mest sovit sa pappa haha. Men att sitta med i bilen är kul.

Nu ska jag laga mat och sen invänta mina gäster.

3 veckor

så är det mitt slut datum för resan i Sälen. Det är ganska konstigt att de gått så sjukt fort, som de faktiskt har gjort. Men den ska bli så skönt att komma hem till Lärkvägen 12 igen.

Idag är det en bakis/seg dag...Är trött även fast jag sov till halv 1 då Josefine ringde och väckte mig. Dagen har bestått utav Josefine mys, tacos ätande och nu sist har jag och Mathilda kollat på Johan Falk. Blir så sjukt nervös av sådana filmer. Imorgon är jag ledig så då är det backen som gäller. Ska träffa Fia som är uppe, vi ska nog se till att åka lite skidor.


Jag saknar dig, imorgon är det vår dag


Nytt till telefonen

Nu sitter jag och tittar på fodral till min telefon. Att det fanns så sjukt många att välja mellan var jag inte riktigt beredd på. Vill ha ett fint som jag trivs med. Kan Gekås ha några tro ?



Blä, just nu tycker jag inte det är kul att vara jag. Negativ, negativ, negativ... Det borde inte vara så, sista tiden med gänget ska man ha kul, skratta och le - men inte ikväll. Får nog gå och lägga mig om en stund och sova bort det dåliga humöret och den dåliga magkänslan.


Jag saknar dig, saknar er allihopa !


Årets första lilla solbränna

Härligt !!! Är ganska nöjd men när jag väl börjat är de svårt att sluta. Får la se att den bättras på hela tiden. Idag har de vart en mysig skiddag med Emma. Vi började i Östra, lunch och fortsatte bort till Solbackarna. Efter några åk där gick solen i moln och vi gav upp för dagen. Imorgon är det bara att ta nya tag. Kvällen avslutades med vinnst i brännboll mot Hundfjället.

Dagens sämsta är att Robin har lämnat fjällvärlden och åkt hem till västkusten igen. Två - tre veckor, sen är han tillbaka för några dagars skidåkning och sen åker vi hem tillsammans.

Fel låt vann

Nej, Salem skulle ju ha vunnit. Vad håller Sverige på med ?! Nu får vi se ifall Anna Bergendal kan ta oss till final i Eurovision song contest i Oslo som är någon gång i maj. Någon som borde vunnit är denna underbara man.


 

Idag har jag haft en ledig dag - skööönt ! Vart ute på en promenad, pratat både med mamma och pappa i telefon, suttit och glassat i solen och städat. Ikväll kommer Robin för sista gången. Tufft, men snart är det min tur att åka hem. Det är ganska sjukt att tiden egentligen har gått så otroligt fort. Tycker inte det känns länge sen mamma och pappa lämnade mig här i Tandådalen i december, och nu är det snart dags att återvända till Halmstad.

Min egna säng

Det finns inget bättre än sin egna säng. Visst har jag en säng här uppe i norr med, men det finns inget (inget) som slår min underbara säng hemma i Halmstad. Nu finns det en stor längtan hem och samtidigt en klump i magen som bara växer för varje minut av denna kväll. Vad är de med mig ?!

Tankar är någonstans väldigt långt borta och på en mycket mer varmare plats. Sol, värme och bara med världens bästa. Eller högre berg och underbara vyer, sol och bättre skidåkning. Att jag har växt på detta är sjukt, men snart är det dags för nya äventyr.


Bästa Italien


Jag och Vican sommaren 2009


Underbara mamma




Min älskade Harry. Hans första strandbesök sommaren 2009 - 2½ månad


Nya skor

Jaha, och så har man uppdaterat vårens skogarderob. Två par nya Converse och ett par nya Nike. Nästa gång blir det flipflop, gladiator sandaler och sånt där luftigt och skönt. På tal om de, någon som har förslag på sommarens resmål ? Funderat på tex. Portugal.



Om en vecka beger sig Robin tillbaka till västkusten. Och för er som undrar hur jag tar det så tar jag det bra. Ledsamt att det inte blir en sista tid tillsammans men what to do ?

Snart ska jag laga lite middag. Tror att det blir en fisksoppa med bladspenat.

Dålig uppdatering

igen...! Tiden bara flyger iväg. Det är nu v. 10 och alla tre sportlovsveckor är över. Kändes som en mindre chock idag när det absolut inte var något att göra idag på jobbet. Eller absolut och absolut, väldigt mycket mindre än vad man snabt vande sig vid.

Imorgon är jag ledig och då håller jag tummarna för sol. Ska ev åka ner och hämta mina Converse som kommit till Ica nere i byn för en vecka sen. Blir nervös att de ska skicka tillbaka dem, men de stod på deras hemsida att paketet ligger kvar i två veckor innan de skickas tillbaka. Och idag (äntligen) kunde jag beställa hem ett par nya Nike skor. Älskar dom och mina gamla luktar verkligen apa. De ska slängas och in med de nya nu inför våren, som även är påväg till Sälen.



Ikväll ringde Vican. Pratade med henne för ca en vecka sen men blev riktigt glad när jag såg hennes namn på displayn. Saknar sommaren, tycker det är dags för den snart.

 


RSS 2.0